[Dark side] : [Waist Deep] 2:0

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

с форумни герои отказвам да общувам. бягай сега в раздел офтопик и си пускай коментарите за мен там. даже ако искаш и тема направи. за мен е без значение мнението ти.

и все пак... можеше да се постараете повече, за толкова много време имате толкова малко флота... научете се да бъгвате най-после ... рояле покажи им :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Aug 29 2008, 20:30) с форумни герои отказвам да общувам. бягай сега в раздел офтопик и си пускай коментарите за мен там. даже ако искаш и тема направи. за мен е без значение мнението ти.

и все пак... можеше да се постараете повече, за толкова много време имате толкова малко флота... научете се да бъгвате най-после ... рояле покажи им :)

Що Роял, ти да не си по-назад от него? Аз ли съм форумен боец? Ти какъв боец си? Май никакъв? Отговори имаш ли? Не нали? Я изкажи още някоя констатация.
Не зная дали знаеш, ма п..... не се става от пъти, а от път ;) Тоест ти си ....., бъгерче, завинаги и всякаква класация, игра, зануляване, са напълно обезсмислени, ти си оставаш ....п.....бъгерче. Аз не претендирам за играч, тоя рунд ще завърша преди вашия акаунт и пак ще се изтрия, ;)

Нямам завършен рунд, Сори имам, регнах се заради бас, че за 2 седмици игра от рег, месец и 15 дни от началото на рунд мога да стигна топ 10, направих го ма тогава не можеше да се трият акаунти, та един акаунт "Том" ми завърши без планети там някъде на 70то място с 2 седмици игра от рег. Иначе имам заедно с тея ми 2 сега - 21 рунда, нууб съм още явно, щом не съм наказван за бъгване .., а и май съм балама, защото съм докладвал за бъгове, не съм пич, всевишен и т.н като теб.

Как се кефя, винаги постигам това което искам - да вадя мишленцата от дупките им. А ти щом толкова лесно се върза, смятай, мисли, явно жизнения опит е по определящ от възрастта :)
Последна промяна от JackDaniels на пет авг 29, 2008 6:51 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Aug 29 2008, 20:23) ПС: не, че е пс, пиша го заедно с поста, за да се правя на интересен, та Ивъл, ти що все от грешната страна на барикадата :) като модер и ревящ предния рунд против химери, някак си ми е непонятно накъде клониш. Ма дИмокрация, кой на къде/как иска ..
Грешна ли?Аз със года като съм стоял по нощите в ирц ти къде си бил бе пиле? Года си е играч, предния рунд играх в неговия съюз, много съм доволен пичове са всичките и си ги уважавам.Та дали са били химери или не знам, факта е че сега ролите са разменени-сега като толкова против имаш реването против химери можеш да спреш и да го правиш тука.
Има си админи ако още веднъж обвиниш някой във форума без доказателства за това, ще те олепя за клеветнчиество,пък ти ходи се оплаквай на ония адреси дето ги даде-да видиш дали е демокрация или тоталитаризъм.
П.С:
Здрасти Илияне радвам се да те видя тъдява,въпреки че не е твоето поле за изяви.
:a055:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Да не хапна аз банана,ама защо по-ягодите Evil-e,заплашваш Jack,виждам че си на страната на Jadai,piue,както и аз и аз ги уважавам и са ми помагали и продължават,и Jack също !
Не мисля,че е уместно двама да се дъфчат,един да гори...по добре key и final ?!
Айде наздраве с мастиката ! :a055: И браво на jadai/blood_god не знам кой играе за битката с iTunes ;)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Денис, ти пък що се хващаш, не ме ли знаеш :)

Айде стига толкова, който се хванал, хванал, лека вечер на всички....., мястото е Авеню тая вечер, обещавам възможно най-дълго време да стоя на 1ви етаж :) поне до 23h.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”