история има и тя е че още когат дебнех голиат си аресаф тфа пиратче
тогава 200 и кусур звездни и меги реци баберка изгоря
след кат свърших с голиат лоад бе целта даже колония до него праснах но той стоя в мод 4-5дена и на мен ми писна и делнах колонията и си колонизирах до роял но вчера и той избега нз защо както и да е де
и след 2дневен тормоз от моя страна си изпълних задачката
бравоо пиле още 2 кофи жито
лошото е че пак излиза наливане (по логиката на рокхарт) ,тои е излязал точно толкова колкото ти си летял
сега да видим какво ще каже като в случая тои налива
Бекъп??? Описано е поне на 4/5 места във форума как се прави, да не казвам и повече. И е написано в улеснение на неукия форумен потребител Отнема няколко минутки само, ама за "моля за бекъп" пък се иска само няколко секунди, вярно!
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Aug 29 2008, 10:37) Ми познай защо избягах, сигурно за да не стават фалове като с теб миналия рунд ))
нали си майстор бре рояле а или греша
а за оня рунд спрях заради отев пича ми бе помогнал и не исках да се кара с касите заради мен
ти си наясно сигурно де кво ли пиша
piue написа:Цитат(piue @ Aug 29 2008, 11:05) нали си майстор бре рояле а или греша
а за оня рунд спрях заради отев пича ми бе помогнал и не исках да се кара с касите заради мен
ти си наясно сигурно де кво ли пиша
Ми май ти се опитваш да се доказваш в случая. Не разбирам какви са тези провокации от твоя страна?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira