Българските отбори в евротурнирите
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Кривия е велик! Жалко че заради един друг "велик" треньор, човека изгуби желание да играе за националния отбор, а той е точно играча, който ни липсва - тип "Балъков"
А относно турнирите - Левски са поставени на всичкото отгоре и който и да им се падне, никакви оправдания няма да свършат работа - да тренират шутове, да тренират дузпи, крайно време е да повкарват малко голове. В нашето първенство всички от горната половина на таблицата могат да бичат по 4-5-6 като домакини.
За Литекс освен да стискаме палци за жребия, защото е можещ отбор, от години е с най-балансирания състав и с най-добрата селекция, липсва им постоянство обаче. Мъри това успя да оправи в Левски и да постигне успехи, дано да го направи и в Ловеч.
А пък за Черно Море - мисля че те вече могат да са доволни от себе си, дано и да имат и малко късмет нататък...
А относно турнирите - Левски са поставени на всичкото отгоре и който и да им се падне, никакви оправдания няма да свършат работа - да тренират шутове, да тренират дузпи, крайно време е да повкарват малко голове. В нашето първенство всички от горната половина на таблицата могат да бичат по 4-5-6 като домакини.
За Литекс освен да стискаме палци за жребия, защото е можещ отбор, от години е с най-балансирания състав и с най-добрата селекция, липсва им постоянство обаче. Мъри това успя да оправи в Левски и да постигне успехи, дано да го направи и в Ловеч.
А пък за Черно Море - мисля че те вече могат да са доволни от себе си, дано и да имат и малко късмет нататък...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
hammer написа:Цитат(hammer @ Aug 29 2008, 00:07) CORWIN, не разбрахМатеус хвали Кривия и Черно Море... кое не се коментира ??
Ами логиката идва от там че Краси е от Варна и де мек, че черно море е силен отбор. Който го признава специалист като Матеус
Последна промяна от Mo`Money на чет авг 28, 2008 10:15 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
По преди в темата писах, че Черно море неможе да разчита само на един играч...то Матеус си го каза най-добре - "Шокиращо". Радвам се, че моряците прескочиха и вярвам имат шанс и за понагоре! Стига момчетата да помагат на кривия както го правеха този мач. Човека явно може още много и е научил доста в турските грандове
А за Литекс се надявам да продължават да се развиват. От мач на мач по-добре играят.
Не е малко това, което направиха вчера. 2:0 срещу Израел е повече от добре, все пак това е най-прогресиращото първенство в момента. Много пари се инвестираха последните години в техния футбол и доста са дръпнали. Аз лично много си отдъхнах след края на мача срещу "анонимците"(за Литекс имам предвид).
П.С. Глътка въздух след издънките на Левски и Локо! Не че е великото постижение, но поне не се издъниха и те!
А за Литекс се надявам да продължават да се развиват. От мач на мач по-добре играят.
Не е малко това, което направиха вчера. 2:0 срещу Израел е повече от добре, все пак това е най-прогресиращото първенство в момента. Много пари се инвестираха последните години в техния футбол и доста са дръпнали. Аз лично много си отдъхнах след края на мача срещу "анонимците"(за Литекс имам предвид).
П.С. Глътка въздух след издънките на Левски и Локо! Не че е великото постижение, но поне не се издъниха и те!
Последна промяна от Porter на пет авг 29, 2008 7:56 am, променено общо 1 път.
-
gajet_killer
Бих се хванал, но не знам как да се намерим после
И аз мисля, че няма да прокопсат по-нататък...е, все пак една патка мислела и .... да, същото
Стискам палци на всички отбори с всички пръсти (дори и на пръстите на ръцете, излизащи от Гаджет шапката
) Ама тая най-големи надежди в Левски.
Последна промяна от gajet_killer на пет авг 29, 2008 11:00 am, променено общо 1 път.
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Айде лъвове, пак най-тежкия жребий
Само левски се отърваха със смешно отборче.... въпреки че....
Успех де
ПП Абе, вземете оправете името на малоумната тема - ЕВРОТУРНИР!!!! ----> ЕДНА дума е !!!!
ПП Абе, вземете оправете името на малоумната тема - ЕВРОТУРНИР!!!! ----> ЕДНА дума е !!!!
Последна промяна от hammer на пет авг 29, 2008 11:36 am, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]