На този координат вече има:
0 метал
656 кристали
76164 газ.
Съюзниците прибраха останалия рец
и Бекъп сложих
САМО че бекупа нищо не струва
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
абееее отидох на море 1 месец ме няма и влизам аз в трибуната мислейки, че ще видя 2 страници с битки! а то пълна мизерия земете се стегнете знам че има много не постнати битки покажете ни да се порадваме!
Stankata написа:QUOTE(Stankata @ Sep 2 2008, 21:22) Бре ... 1/3 от рунда мина. Докога мислите да продължавате с битчиците ? Или сериозните мелета ги пазите за детмача
Който си е пуснал битката после са му се начили на главата. Докато положението е такова трибуната ще замира. Аз поне не виждам стимул в момента за който и да е да си показва битките.
ЕМИ МИШКУВАЙТЕ СИ щяла да замира играта заради това божееееееее ми покажете че можете да играете и не ви пука бе!!! като мишкувате няма ви запомнят в таз игра!
hriyan написа:QUOTE(hriyan @ Sep 6 2008, 12:37) Който си е пуснал битката после са му се начили на главата. Докато положението е такова трибуната ще замира. Аз поне не виждам стимул в момента за който и да е да си показва битките.
duinox написа:QUOTE(duinox @ Sep 6 2008, 22:17) ЕМИ МИШКУВАЙТЕ СИ щяла да замира играта заради това божееееееее ми покажете че можете да играете и не ви пука бе!!! като мишкувате няма ви запомнят в таз игра!
Прочети удебеленото в двата цитата и ми кажи дали забелязваш разлика.
Поздрав за всички - Орнела - невиждани очи!
Последна промяна от hriyan на нед сеп 07, 2008 9:10 am, променено общо 1 път.