Рунд 6, вселена 2 - край. Challenge :D

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 27 2008, 13:16) Нали знаеш, че знам къде живееш? И куриерите също могат да разберат, пък то нека си пише Leader: RoYaL :D
Кой от всичките адреси по-точно ми знаеш? :)
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Tази купЪ става ли за ядене?
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 27 2008, 13:24) Виновен по default бре, не го бъркай. :)
И туй е вярно, ама друго имах предвид аз :) По default е когато тe обвиняват за всеки нов бъг, проблем с играта... и по света (по подразбиране си ти :) ), а мойту е друго - дори след като се докаже, че не си - ПАК СИ :a013: , ей така (щях да кажа за разнообразие, но то вече липсва).

Ама аз спирам със спама тук, че като гледам с какви батковци се познава ИйвълФорс-а да не стане за теб награда, а за мен тояга и брадва (па може и метални столове, стълби и чукове, ВЕЧЕ за разнообразие) :lol:
Последна промяна от gajet_killer на ср авг 27, 2008 11:37 am, променено общо 1 път.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Aug 27 2008, 13:33) Tази купЪ става ли за ядене?
За ядене не знам, ама Карб си я е сложил като снимка на съюза в Спийда ;)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Dimorese »

И как така цяла купа сено на снимка ?
:P
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Aug 27 2008, 14:05) И как така цяла купа сено на снимка ?
:P
Димоо ;) , гледай да не дойдат тебе да доят за млякото, което готвят за Рояла :P , че като те гледам как сладко си пасеш открай време, доста ще си събрал :c022:
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Няма се притесняваш за глупости.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Аре БАте пусни поне 2 гола на Лескитууууу
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Aug 27 2008, 17:47) Аре БАте пусни поне 2 гола на Лескитууууу
3 ... за всеки случай сеш се
Последна промяна от VaCaTa на ср авг 27, 2008 5:05 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

тъй, тъй, тъй .... играйкате си из Втора, и никой нищо не казва :c022:
я, някоя клюкина някой да драсне ;)
какво става с Рояла :) , някой не му ли е скочил по - така ... ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”