Рунд 6, вселена 2 - край. Challenge :D

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Затворихме страницата и на този рунд. И тъй като не мога да си намеря човек/хора за битка, бих искал да отправя нещо като предизвикателство :D

Това с което разполагам е флотата ми от рунда:

Флоти
Изтребител: 153 (ниво 0)
Кръстосвач: 10513 (ниво 10)
Боен кораб: 3700 (ниво 10)
Колон. кораб: 2
Ш. Сонда: 84
Сателит: 75
Бомбардировач: 664 (ниво 7)
ЗНС: 16 (ниво 1)
Танкер: 937
Защита
Ракетна у.: 6

предизвикателстовто е следното.

Да се съберат група хора, които да комбинират така своите атаки, че да ми бъдат съборени достатъчен брой звезди, и така всеки следващ, летящ със звезди да има шанс за бутане на планета. Изтрил съм всичките си действащи колонии, което значи че разполагам само с:

Планети
GreaT [4:100:11]

Приемам флоти правени само до 24 часа считано от 18:46:00 днешна дата /26.08/. Т.е. препоръчително е да са такива, не задължително :)

Аз флот и звезди няма да правя. Let's go, след 2 часа изтича протекцията ми.
Ако ми бъде съборен флота, преди планетата - пак добре.
И ще помоля dios да се меси в краен случай само :P :P :P
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Роялски, какво става? Ще пуснеш ли и ние да видим кой се е престрашил да ти скочи? :c022:
Двата часа отдавна минаха .... дай клюкини малко ;)
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

доста си се потрудил за този флот, мен щеше да ме е яд ако някой го бутне, но явно си сигурен във силата си :) ..... било то и края на рунда
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Тоя е бъгер,не го атакувайте,биите се по между си и ако остане време за него,ок ;) Не е интересно 1 милион...vs 350k :a055:
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Aug 26 2008, 21:07) Тоя е бъгер,не го атакувайте,биите се по между си и ако остане време за него,ок ;) Не е интересно 1 милион...vs 350k :a055:
всеки играе както може, човека чете , ползва бъгове, не са го хванали ........... следователно е безпочвено обвинението, а 350 к само флот с/у 1 милион с ресурсни точки пак не емалко
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Тодор Димов написа:Цитат(Тодор Димов @ Aug 26 2008, 21:20) всеки играе както може, човека чете , ползва бъгове, не са го хванали ........... следователно е безпочвено обвинението, а 350 к само флот с/у 1 милион с ресурсни точки пак не емалко
Дали Si е наблегнал само на флота ?
Абе опраите се :a013:
Ние сме наблюдатели,давайте сеира :girl_witch: :crazy_pilot:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ей, Роялски, да не се дръвиш такъв на хората... имаш късмет, че си ми познат, че щех та ома'ам в 5 рунда... :P
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

да бе вервай си че некой ше се занимава да се троши в тебе камо ли пък група играчи :) седи чакаи да се саберат всички и-та дето си ограбил тоя рунд да се съюзят и да те нападнат-шанса е по голям отколкото действащи играчи да го направят
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

@ludetina, психара като примерен съюзник реши да даде край на флот, който трупа цял рунд :D
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1832855d

@Тодор Димов, ами аз последния месец не го играх, нито съм търгувал, нито съм летял... /или ако съм летял то е било изключително рядко/, даже не влизах с дни. За този един месец никой не пробва нищо освен пиратски полети, та сега може да очаквам някакво чудо :) Факт е обаче, че хората, които имаха стабилни флоти се избиха по между си.

@thuglife, това прозвуча като "Админа като напълни складовете на всички" (както стана традиция в 3та и спийд) :)

P.S.: Лоуде, аз за това те привлякох в съюза още като почна рунда :) ))))) Виж, че мисля в перспектива :) btw. другия път гледай да нямаш изпити на 2рия месец от рунда :(
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

ъм .... благодаря, но дали ще пуснеш и един бекъп? :e014: .... сигурно аккаунта ми отдавна е изтрит и не ми се прави нов отново :c022:

П.П. дано се престраши още някой ;)
П.П.1. и не мисля, че е само от И-та :)
П.П.2. пппппппп :P
Отговори

Върни се в “Off Topic”