Спейд*"Моля, влизайте в темата на своя отговорност!"
-
skorpionbg
мдам ... съботират всичко. Ти кой, мислиш че управлява мормоните м?skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Aug 26 2008, 05:47) На скоро дочух, че зад прозвището Роял всъщност не седи 1 човек, а е събирателно, състоящо се от група индивиди специализирани в саботирането на всякакъв класации....
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Под кодираното наименование "Ro.Ya.L." се крият червените!skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Aug 26 2008, 05:47) На скоро дочух, че зад прозвището Роял всъщност не седи 1 човек, а е събирателно, състоящо се от група индивиди специализирани в саботирането на всякакъв класации....
Keep space clean, it's not yours.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Всъщност не си прав Рояла е организация дето се бори против червените и е от оранжевите.А червените.Хм за тях нищо не мога да кажа защото после ще трябва да те ликвидирам.LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Aug 26 2008, 08:16) Под кодираното наименование "Ro.Ya.L." се крият червените!
В Русия съм,в Русия съм.
Ти ру ду дун...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
само една черна нинджа... знаете си нататъкEvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Aug 26 2008, 08:48) Всъщност не си прав Рояла е организация дето се бори против червените и е от оранжевите.А червените.Хм за тях нищо не мога да кажа защото после ще трябва да те ликвидирам.
В Русия съм,в Русия съм.
Ти ру ду дун...![]()
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]