Спейд*"Моля, влизайте в темата на своя отговорност!"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

На скоро дочух, че зад прозвището Роял всъщност не седи 1 човек, а е събирателно, състоящо се от група индивиди специализирани в саботирането на всякакъв класации....
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Aug 26 2008, 05:47) На скоро дочух, че зад прозвището Роял всъщност не седи 1 човек, а е събирателно, състоящо се от група индивиди специализирани в саботирането на всякакъв класации....
мдам ... съботират всичко. Ти кой, мислиш че управлява мормоните м? :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Aug 26 2008, 05:47) На скоро дочух, че зад прозвището Роял всъщност не седи 1 човек, а е събирателно, състоящо се от група индивиди специализирани в саботирането на всякакъв класации....
Под кодираното наименование "Ro.Ya.L." се крият червените!
Keep space clean, it's not yours.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Aug 26 2008, 08:16) Под кодираното наименование "Ro.Ya.L." се крият червените!
Всъщност не си прав Рояла е организация дето се бори против червените и е от оранжевите.А червените.Хм за тях нищо не мога да кажа защото после ще трябва да те ликвидирам.
В Русия съм,в Русия съм.
Ти ру ду дун... :b095:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Aug 26 2008, 08:48) Всъщност не си прав Рояла е организация дето се бори против червените и е от оранжевите.А червените.Хм за тях нищо не мога да кажа защото после ще трябва да те ликвидирам.
В Русия съм,в Русия съм.
Ти ру ду дун... :b095:
само една черна нинджа... знаете си нататък :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”