Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Aug 22 2008, 21:46) @korahmor,не знам отговора,не съм бил там![]()
ама това ми напомня сюжета на един виц:
При разпването на Исус Христос,съучениците му се събрали и понеже той бил техният учител и те решили да изберат някой,който да отиде при него и да чуе последните му думи,от които също да почерпят мъдрост.Те избрали Петър като най-мъдър и най-достоен сред тях.
Отишъл той на площада в деня на разпването,но стражата забранила вярващите да се доближават до Исус.Ако някой посмee да отиде при него,те щели да му отрежат едната ръка.Но Петър като най-достоен сред учениците Христови не можел да не изпълни поставената му мисия.Успял той да достигне на няколко метра от кръста и преудолял страха си от стражата.Гордо се изправил и запитал Христос:
-Какви ще са последните ти думи,Учителю?
В този момент единият войник му отрязал ръката.
Петър макар и с отрязана ръка се приближил още по-близо,защото чувал само стенанията на Исус:
-Учителю,аз съм тук,за да узная последните ти думи.
-Петрeeeе,Петрeeee...
В този момент стражата се приближила и му отрязала и другата ръка.
Но Петър бил решен на живот и смърт да чуе последните думи на Христос и се приближил още по-близо.
-Кажи ми,учителю,искам за последно да почерпя от твоята мъдрост.
-Петрeeeeeee,Петрeeeeee...
В това време стражата отрязала единия крак на Петър.
Петър паднал покосен на земята и със сетни усилия се пpиближил малко по-близо.
-Учителю,не те чух,аз съм тук,за да изпълня мисията си и да предам твоята мъдрост на поколенията.
-Петрeeeeeeeeeeeeeeeeе,Петрeeeeeeeeeeeeeeeee...
И стражата се приближила и отрязала и другия крак на Петър.
Но той не се отказал и намиращ се съвсем близо до кръста на Исус Христос,запитал с цялата решителност,която може да има един човек:
-Учителю,Исусе,аз ще умра щастлив ако чуя последните ти слова.Слушам те,за да ги предам на поколенията...
-Петрeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Петрeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
оттук виждам къщата ти,Петрeeeeeeeeeeeeeeeee...
Само за протокола да попитам абе вица не беше ли със друг ученик а не със Петър, ама то нали съм ти идол и като гледам на всяко твое изречение ме споменаваш .И няма и да се учудя ако след време ме сложиш дам долу близо до цацаров, че ти станаха два идола, па и конкуренция стана по голяма между мен и цацаров