Предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

free_styler212 написа:Цитат(free_styler212 @ Aug 22 2008, 20:55) JackDaniels ... Ти някога бил ли си търговец ... Знаеш ли, че ВЕЧЕ има платена опция, която искаме да ДОПЪЛНИМ (подчертавам), тъй като в момента тя е напълно БЕЗсмислена (поне според мен) ! В крайна сметка не се борим да въвеждаме още нанокредитиращи опции/"облаги", а просто да подобрим една от съществуващите :) :a013:

Наздраве :p140:
Free_styler212 Джак в момента е търговец, верно не много активен(което ме радва :) ).И един малкото хора в тая игра които имат мозък и по-важното мислят.Опцията не е много безмислена щото едно време в 2 ра като разни прекупвачи бяха задръстили борсата се наложи да се въведе тоя начин.иначе едни линкове,ти купи туй че да излязат моите и др.работи, не е истина.

P.S Не е грешка колега,не.Просто ако перефразирам един колега "Вий където ся трамбовате, ний там го го бяхме вече асфлтирали" или по просто "Не питай старило,а патило".
Последна промяна от niki_god на пет авг 22, 2008 7:25 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”