Стига мрънкахте

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Па как да сме усмихнати, като в София се пресели каква ли не паплач. Дори "студентите" вече не са това, което бяха. Лошо ми става като ги слушам на какви диалекти перкат, дето само те си се разбират! Умни били...дръжки! Тате колнал 2 телета....и айдеее...чадото има шестица....и е вече Студент! Ще работи на бюро.....
charovna

Мнение от charovna »

тц, тц, тц, ей, най- гадното е, че изродихте темата в нещо наистина кофти. Защо е необходимо винаги да се противопоставя София на останалата част от България? Ей, освестете се малко бре, хора. И тук, както и в най- забутаното български кътче живеят абсолютно същите хора- българи, с техните добри и лоши черти. Младите хора са си ведри и усмихнати навсякъде, а възрастните- намръщени и угрижени от нелекия си живот.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Комплекси!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Скорпи,'айде да не говорим за "Кой е по-по-най".Нали ги виждам "софиянци" от "голЯмия хайлайф".Вчера дойдоха в хотела журналисти от "24 часа"(останах с убеждението,че са културни и образовани хора,докато не ме попитоха:"А пищималити куга шъ съ сменят?")
20 секунди не мога да зацепя какво е "пищимал"
Мисълта ми беше,че навсякъде има изключения ;)
Последна промяна от Skullcollector` на ср авг 20, 2008 10:35 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Съпоставено иначе....масата извлича качеството. Повече маса....повече качество. Ето за пример Олимпиадата - 1.5 млрд. китайци.... 2 камьона медали....
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Aug 20 2008, 12:34) Скорпи,'айде да не говорим за "Кой е по-по-най".Нали ги виждам "софиянци" от "голЯмия хайлайф".Вчера дойдоха в хотела журналисти от "24 часа"(останах с убеждениетом,че са културни и образовани хора,докато не ме попитоха:"А пищималити куга шъ съ сменят?")
20 секунди не мога да зацепя какво е "пищимал"
Мисълта ми беше,че навсякъде има изключения
А ти от къде разбра, че е софиянец този?! Табелка ли носеше "Енто поколение софиянец съм!"
Освен това, едно време ни учиха да мислим не, като софиянци, а като столичани! Така, че... Софиянци са си баш пришълци...
Последна промяна от misterya на ср авг 20, 2008 10:38 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

@skorpionbg - То от толкова китайци все ще се намери един да хвърля копие достатъчно далеч....примерно.
П.П. То така и ще изобретят междузвездния двигател...все един ще е досатъчно умен ;)

А иначе верно - недейте така да изкарвате че от провинцията идвали тъпи хора...то безмозъчни навсякъде, ама не е причина да се слагат всички под един знаменател ;)
Последна промяна от Sabret00th на ср авг 20, 2008 10:39 am, променено общо 1 път.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Е то в България нямаме особен избор накъде да ходим, ако се целим малко по-височко. Или София, или у чужбиня, или на майната си общо взето.

Skull, кво против плетенето на гоблени имаш... аз след работа мисля точно т'ва да правя :) )).
Последна промяна от LoaD на ср авг 20, 2008 10:42 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Естественно, че има и изключения...съществуващи само и само за да подкрепят правилото....
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Доколкото мозъчната ми клетка разбра,(защото не съм от София и съм тъп)скорпи имаше предвид масата хора в надстудентска възраст.
Не,нямаха табелка,просто е доста вероятно след като работят в най-големия български всекидневник да са софиянци.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”