Стига мрънкахте
- FrEeSTyLeR
- Редник (Private)
- Регистриран: чет юни 21, 2007 4:02 pm
- Контакти:
LoaD , какво му хареса на Ловеч - че имат един търговски център по средата на града и в него е Техномаркет 
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone / All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Може би ако беше прочел точно какво написах, че му харесвам, можеше и да вденеш. Колкото до търговския център - той е нищо - сравнително нов е и честно-казано няма нищо особено в него. Още има незаети офиси. Но просто всичко е идеално разположено тук, а и е сравнително спокойно за живеене след... определена възраст да речем, зависи. Не е хаос и всичко ти е на 15-20 минути път пеша.FrEeSTyLeR написа:Цитат(FrEeSTyLeR @ Aug 19 2008, 18:47) LoaD , какво му хареса на Ловеч - че имат един търговски център по средата на града и в него е Техномаркет![]()
А и Васил Левски най си е обичал именно този град (който е сред 5-тте най-стари градове в България), което е достатъчно...
Skull, мислех да 'одим комбайнер в Каспичан, ама не ми стигна бала
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 5:27 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Даммм...
Икономика - дистанционно - Хасково 19.46
и на мен малко не ми достигна :D
Икономика - дистанционно - Хасково 19.46
и на мен малко не ми достигна :D
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Абе незнам как е у Софията аз съм от Люлин но си мисля че ако преместят "реномираните" ни ВУЗ-ове заедно със студентски град някъде извън столицата за една година точно Софията ще е супер 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
thuglife написа:Цитат(thuglife @ Aug 20 2008, 08:30) Абе незнам как е у Софията аз съм от Люлин но си мисля че ако преместят "реномираните" ни ВУЗ-ове заедно със студентски град някъде извън столицата за една година точно Софията ще е супер![]()
Ако сме тръгнали да местим, най-добре ще е да преместят Люлин заедно с преобладаващия контингент там, някъде на югоизток, около Индия
А в София единствените усмихнати хора са студентите, те красят столицата, софиянци в голямата си част вечно недоволни, намръщени и с непокрито самочувствие. И на всичкото отгоре най-точното определение за софиянец е Душко Добродушко, кой чел знае какво имам предвид. Случай наскоро, в супермаркета, възрастен мъж на около 60 г. ме пита кое е копър. Може ли човек според вас да е на 60 години и да не знае какво яде. Дали не е знаел или е типичен софиянец който охарактеризирах с литературния герой по горе оставам на вас да прецените.
PS: Понеже някой може да палне подметките, да обясня, с тая глобализация за мен "софиянец" под 50 години няма, така, че не се вживявайте в метрополисни софийски феодали на Великата ни България
Последна промяна от JackDaniels на ср авг 20, 2008 9:46 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Тц тука си в грешка вече индийците и индианците ги изселиха отдавна мисля че в Овча купел още като почнаха да копаят метрото
Казваш че били усмихнати студентите верно си е ама щото са безделници повечето и цял ден мислят само каде ще се напият вечерта
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Много ми е интересно ти какво мислиш за времето си след работа?
Да не плетеш гоблени?
Недей да ставаш смешен
Да не плетеш гоблени?
Недей да ставаш смешен
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
...което не е чак толкова лошо нещо....thuglife написа:Цитат(thuglife @ Aug 20 2008, 12:51) .....и цял ден мислят само каде ще се напият вечерта
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Джаки, може ли да те захапа някъде?!!!JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 20 2008, 11:36) ....софиянци в голямата си част вечно недоволни, намръщени и с непокрито самочувствие.
Ти не говориш за софиянци, защото те отдавна се броят на пръсти по кварталите... Ти имаш предвид, тези "софиянци", които събота и неделя си ходят по родните места, нали? Тези, които са си разпродали нивите и имотите на село и са дошли тука да се мислят, че ще живеят с орлите.
Иначе, и аз мога да ти дам пресен пример за неотдавна на един приятел му се откри братовчед от някакво село от дълбоката провинция, който питаше какво е дъвка и беше купил на 4 годишната си племеничка кондоми, вместо балони...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.