Е защо така с лошо говорите за Гришата?

Човека е направил повече от много за отбора на Ловеч. Аз ако бях от Ловеч всеки ден със ставането си щях да благодаря на господ, че е направил Гриша Ганчев

За съжаление шефа на моя отбор е с голямо шкембе и се казва Венци, а за него вече много може да се коментира. Той е човека продал най-много играчи в чужбина за послените 10 години

Добре, че поне направи отлична база за младежите!
Тааа за българския футбол - ама вие какво очаквате? Левски въобще няма да го коментирам - Вуцов ли беше треньорчето... как беше там... ама той трябва да им каже какво да правят на терена! Та те 3 паса един след друг не могат да направят. Гонзо с черните слипчета - халф. Ама тоя Вуцов май нещо се е поболял - тоя анимационен герой е бавен - не може да се обърне - не може да премине през нито един играч - халф - боже, колко мъка има по този свят, боже! Абсолютна треньорска загуба е този мач - добре, че поне тоя Вили има малко чест, че да напусне.. ама прекалено късно!
Литекс вече са друга работа

Ходих на мача им сега У петък

А и първия кръг бях на стадиона ама тоя мач няма да го коментирам, че мА е яд. та играят много грамотно и им трябват още около 10 мача да са в топ форма. могат да бият всеки един отбор в БГ, а и няколко други даже. за европейския им равен - според мен е малшанс, а и липса на увереност. ако играят същия мач след 2 месеца ще бият класически.
Морячетата имат един играч и без него ще се борят да не изпаднат. Да се надяваме, че нищо няма да стане с него
Та така - само Славия!
п.п. забележка към ловчанлии - нещо не ми харесва нощния живот У Ловеч

Скука...