Абе т'ва пеша или с колело из София, трябва да си от мазохистите. Не че не е гот да кашляш прах, ама не ти го препоръчвам.GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Aug 19 2008, 08:07) Скутерче или колело![]()
Стига мрънкахте
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 6:49 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Щото не знаеш от къде да минеш викторе
Странно от месец и кусур работя във една фирма , разкарваме стока по центъра ( бири алкохоли безалкохолни и т.н. ) за 2 часа минаваме целият център и си разтоварваме стоката , че понякога са 20 обекта като 1вия е подлеза на орлов а последният - мола
Склада е в горубляне ...
Странно от месец и кусур работя във една фирма , разкарваме стока по центъра ( бири алкохоли безалкохолни и т.н. ) за 2 часа минаваме целият център и си разтоварваме стоката , че понякога са 20 обекта като 1вия е подлеза на орлов а последният - мола
Склада е в горубляне ...
Последна промяна от dim4o на вт авг 19, 2008 7:29 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
То прахът е най-безобидното... Ами тоя обезумял, опърпан и гладен народ, правещ безцелни пълчища по улиците, ужкем търсещ работа в големия град, с безсмислени амбиции и с фалшиви "тиари" на главите си?! Това не е ли най-тягостната гледка?!LoaD написа:Цитат(LoaD @ Aug 19 2008, 08:47) Абе т'ва пеша или с колело из София, трябва да си от мазохистите. Не че не е гот да кашляш прах, ама не ти го препоръчвам.![]()
Хора, прибирайте се по домовете си! По улиците на големия град е страшно!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Откъдето и да мина, задръстен е града с боклук отвсекъде. И само ще става по-зле. Месец и кусур нищо не е като време.dim4o написа:Цитат(dim4o @ Aug 19 2008, 09:28) Щото не знаеш от къде да минеш викторе
Склада е в горубляне ...
Баси, така и така взривяването на Челопечене беше "случайно", защо "случайно" не го понапълниха и с малко боклук преди това да го изпепелят там... дори и в тоя бизнес са баси глупендерите. Аман, накъдето и да се обърнеш - все същото
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 7:44 am, променено общо 1 път.
..еми като всички се изнесохте в София кво да се направи. Аз съм си в Пловдив и за много висока заплата пак не бих отишъл в столицата да живея, така че хубаво щеше да е да има повече хора като мен и нямаше да е София сега това каквото е. Те всички , като овце София , та София - висок стандарт по-лесен живот и какво стана една голяма лудница. Там не е за живеене.
, а скоро бях в Ямбол..оле супер. Празни булеварди даже може рали да си правиш и гонки по улиците. Никакъв проблем. Тук там по някоя кола, колкото да не е без хич. 
- free_styler212
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
- Контакти:
Пловдив ... Най-прекрасния град да си живуркаш ! Хубаво, спокойно, приятно, зелено ! Простоо ... Като са ми там състезанията по плуване през Март месец направо си умирам от кефdimas-empire написа:QUOTE(dimas-empire @ Aug 19 2008, 10:23) ..еми като всички се изнесохте в София кво да се направи. Аз съм си в Пловдив и за много висока заплата пак не бих отишъл в столицата да живея, ...
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
Много ми е интересно как да влезе човек в УНСС или Софийския (общо взето най-реномираните ни ВУЗ-ове) без да иде в София, цитирам "като овце София , та София"? Отговорът не е толкова труден, колкото изглежда. Също така проблемът според мен се крие и в това, че който и бивш мафиот или настоящ далавераджия да набутат за кмет, все толкоз ще свърши, колкото и този преди него. И не само той.dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Aug 19 2008, 10:23) ..еми като всички се изнесохте в София кво да се направи. Аз съм си в Пловдив и за много висока заплата пак не бих отишъл в столицата да живея, така че хубаво щеше да е да има повече хора като мен и нямаше да е София сега това каквото е. Те всички , като овце София , та София -
P.S.: Търново също е изключително красив град (засега... добре, че не е курорт и да последва съдбата на изключително красивите ни Слънчев бряг и Несебър, чиято природа беше изкоренена, за да се ширят още по-безвкусно проектирани хотели там). Макар че като план на града - винаги Ловеч ми е харесвал най-много.
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 11:27 am, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Викторе не се засягай... Студенти трябва да има ( то добре, че са те та да ни красят градът )!LoaD написа:Цитат(LoaD @ Aug 19 2008, 13:09) Много ми е интересно как да влезе човек в УНСС или Софийския (общо взето най-реномираните ни ВУЗ-ове) без да иде в София, цитирам "като овце София , та София"? Отговорът не е толкова труден, колкото изглежда. Също така проблемът според мен се крие и в това, че който и бивш мафиот или настоящ далавераджия да набутат за кмет, все толкоз ще свърши, колкото и този преди него.
P.S.: Търново също е изключително красив град (засега... добре, че не е курорт и да последва съдбата на изключително красивите ни Слънчев бряг и Несебър, чиято природа беше изкоренена, за да се ширят още по-безвкусно проектирани хотели там). Макар че като план на града - винаги Ловеч ми е харесвал най-много.
Иначе мен, ако питате аз си обичам градът - суматохата, напрежението - лудницата. Не бих могла да живея без това, което съм свикнала - кара ме да се чувствам жива...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
ЦитатВикторе не се засягай... Студенти трябва да има ( то добре, че са те та да ни красят градът )![/quote]При все, че съм студент в София, тия думи към мен ли бяха насочени или към някой друг Виктор?
Не, мисълта ми беше насочена към упрека му "всички се изнесохте към София...", "като овце" - а ако беше помислил малко, щеше да се сети защо "се изнесохме". Впрочем, май даже и правилната думичка не е употребил на това място... ам, нейсе, то пък не може всичко да е на 6
.
Не, мисълта ми беше насочена към упрека му "всички се изнесохте към София...", "като овце" - а ако беше помислил малко, щеше да се сети защо "се изнесохме". Впрочем, май даже и правилната думичка не е употребил на това място... ам, нейсе, то пък не може всичко да е на 6
Последна промяна от LoaD на вт авг 19, 2008 12:31 pm, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Дистанционно обучение в ХасковоLoaD написа:Цитат(LoaD @ Aug 19 2008, 13:09) Много ми е интересно как да влезе човек в УНСС или Софийския (общо взето най-реномираните ни ВУЗ-ове) без да иде в София, цитирам "като овце София , та София"? ...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]