Естествено, че не устройва никаква "по-голяма част от потребителите", някога се разрешаваха атаките поне по собствени колонии. Ще сейвам аз на ТРАНСПОРТИРАНЕ (а що направо не си оставя ресурса на планетата и да си напиша у профила ВХОД СВОБОДЕН, а?) или на СТАЦИОНИРАНЕ после да ми трябва още 1 ден да си подреждам отново разпределението. Ей ся, ша ма изчакаш у Чакалнята ми се струва да ги правя тия тактики

.
И без съвети от типа "На ти тоя съвет безплатно, че никой не го ще и без туй", мисля че - "имате датата и часа на пускане, справяйте се" е достатъчно

. Който е по-съобразителен, винаги ще намери начин, ако не - мода винаги е решение. Гадно, ама все пак е решение. Кой както се нагоди, хиените утре ще разкъсат несъобразителните както обикновено и всичко ще си дойде на мястото.
P.S.: Ludetina, някои не ни устройват само нашите мини, тъй като с едното око винаги следиме и на Вуте миничките да работят за нас

. Ако някой има нещо против - да се сърди на админите, че са ни ограничили само до някакви си 5-6-8 планетки...
Keep space clean, it's not yours.