Искане за обещетение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 17 2008, 20:39) Слава на такива македонци !
Ако македонците знаеха, че викаш на Чък Норис македонец, щеха ти отговорят - знаем много ясно!
Ако Чък Норис знаеше, че му викаш македонец, щехме да ядем жито :lol: . Все пак той убива 2 куршума с 1 заек.
Последна промяна от LoaD на нед авг 17, 2008 9:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Aug 17 2008, 23:08) ни са ибаааайте с брат ми/Чъки/, че ако му кажааа.... и булфа ше спре
Пазя едно логче, дето включваше `спиране на интернета`. Така и така темата е обща - ще взема да го пусна.

ЦитатSession Start: Sat Jun 17 21:37:31 2006
Session Ident: Duke_Yorkshir
Session Ident: Duke_Yorkshir ([email protected])
<Duke_Yorkshir> oo
Duke_Yorkshir is [email protected] * Duke
Duke_Yorkshir using irc.ITDNet.net UniBG IRC server
Duke_Yorkshir is an IRC Operator
Duke_Yorkshir is logged in as Duke_Yorkshir
Duke_Yorkshir End of /WHOIS list.
<zecho> опи
<zecho> ко си прайкаме?
<Duke_Yorkshir> am 4i biva we batence ti kak si?
<zecho> разбрах нещо снощи сте се заяли с ърг
<Duke_Yorkshir> Abe vidqh 4e ste mi blokirali i 40-te akaunta...
<Duke_Yorkshir> i ste mi zatrili 80k armiq
<Duke_Yorkshir> nqma ve4e pravila tuka mai
<zecho> снощи какво ти казах?
<Duke_Yorkshir> ne recallvam. Ne sym si drinknal hap4etata
<zecho> да не влизаш в други, че ърг ще те провери
<zecho> за ацц-тата
<Duke_Yorkshir> Koi e toq urg we? Kaji mi kade jivee. Ke go visitna dove4era 6a znae6...
<zecho> ами той е админ - дал съм му фул права и знаеш това
<zecho> а правилата са за всички, без значение кой какъв е
<zecho> знаеш че няма 'мои', 'твои' хора в нея
<Duke_Yorkshir> Kakvi moi i tvoi be? Az sum nai dobriq ei...
<zecho> това също не дава права
<Duke_Yorkshir> ei batence nali se bqhme razbrali be
<Duke_Yorkshir> dava6 mi prava da byrkam po sistemata i da mlatq bezjalostno vseki koito mi se protivopostavio 6tot sym velik ei... velik sym...
<zecho> и сегашните 'админи' нямат такива
<Duke_Yorkshir> ban na accounts, i 6te iztriq "internet"?
<Duke_Yorkshir> i chisti smetki chisti "priateli".
<Duke_Yorkshir> urge NE e gospod
<zecho> това е изнудване
<Duke_Yorkshir> ima drug GOSPOD w mrezhata...
<zecho> не е господ - върши си работата
<Duke_Yorkshir> Nqma ne be. V4era Bil Gates mi zvynna i me pita kfo praa...
<Duke_Yorkshir> 6a mu kaja da vi bygne windowsa prez mrejata. A az prez mrejata moga da zabremenq sestra ti...
<Duke_Yorkshir> tonus, kopeldaka (kakto i toi mene nareche taka), mu priplaka che sum mu forbid kanala...i onzi reshi da se zaiade..spoko
<Duke_Yorkshir> ako do 23:59 niamam unblocked ALL accounts, shte izriq "internet"...
<Duke_Yorkshir> ne e iznudwane
<Duke_Yorkshir> kazwash mu na urge, urge postawi neshtata taka
<Duke_Yorkshir> kato iztriq neta i nqma nikvi igri pove4e da ima
<Duke_Yorkshir> posle horata po sveta na tebe da se oplakvat 6tot ti 6te si vinoven
<zecho> тук не мога нищо да направя по въпроса
<Duke_Yorkshir> po koi wupros we.. ti maloumen li si.. az direktni zaplahi ti otpravqm ti za nqkvi questioni govori6...
<zecho> казал съм че в ърг работите не се меся, особено щом рийзъна е основателен
<Duke_Yorkshir> i kuf e reasona?
<zecho> и точно затова те предупредих
<Duke_Yorkshir> kaji mi pak 4e moqt mozyk e taka napraven 4e da pomnq samo tova deto mi iznasq...
<zecho> мулти
<zecho> не е ли така
<zecho> ?
<Duke_Yorkshir> multi?
<Duke_Yorkshir> Kvo multi be bate. Az samo babysisting pravq. Na klana samo. Kfo da praq 4e imam golqm klan
<Duke_Yorkshir> te me uvajavat zatova mi pra6tat resursi i podkrepa postoqnno. Ne 4e sym multi. Nie sme kato semeistvo s klana mi. Vsi4ki idvat u nas i igraem po cql den. Mnogo e qko.. uff 4e se otplesnah i az...
<zecho> в момента 'бейбиситинг' не съществува
<Duke_Yorkshir> Kak da ne sy6testvuva be ei. Vnimavai kakvo govori6. Prusta mi e na deleta.
<zecho> ти също го знаеш това
<Duke_Yorkshir> kazal si che mozhe da si naglezhdame accounts
<Duke_Yorkshir> ili se otmiatash sega? Lujec. Lucifer. Satana. Dqvol. Ti me narani mnogo. Ti narani nejnata mi mladejka du6a...
<zecho> казах ти че можеше
<Duke_Yorkshir> Ami da de. az kfo kazah. Ti na glupak li 6te me prai6 a?
<zecho> казах ти че нещата се промениха
<Duke_Yorkshir> s kfo?
<zecho> и ти го казах предварително
<zecho> за да не стане фал
<zecho> ти не ме послуша
<zecho> сори батка, но не съм аз виновен за това
<zecho> нито канала
<Duke_Yorkshir> mmmm Delta vruh na sladoleda
<zecho> какво точно ти казах снощи, можеш ли да повториш?
<Duke_Yorkshir> koi opredelia prawilata? ti ili papata?
<zecho> аз
<Duke_Yorkshir> taka, shtom ti opredeliash prawilata, mahai bans, da ne triq neta
<Duke_Yorkshir> Pisna mi ot vas de4i6ta. Samo razpravii. Sledva6tiq mesec stava na 12 i togava 6te vidite vsi4ki 6te si platite
<Duke_Yorkshir> imash wreme do 23:59:46:12:28
<Duke_Yorkshir> ako iskash i na armenskia pop se oplachi i na papata i na patriarha i na nqkoi jrec v afrika
<Duke_Yorkshir> mahai bans da ne mahna neta
<zecho> ако ти махна банс - значи ти определяш правилата
<zecho> а не е така
<Duke_Yorkshir> za virtualnoto prostranstvo e taka
<zecho> отново ти казвам че едното няма общо с другото
<Duke_Yorkshir> praw si ama az sym tolkova zabluden 4e nqma da te 4uq
<zecho> така че, това е изнудване в момента
<Duke_Yorkshir> iznudwane? neshto si sgreshil
<Duke_Yorkshir> Kakfo iznudvane be. Az samo ti kazvam 4e 6te iztriq neta ako ne mahne6 bans. I ako se naloji 6te doida do vas da se razberem kato myje. 6te ti s4upq rycete i krakata
<zecho> аз пействам наши разговори като се налага ....
<zecho> в случая най-вероятно като гледам ще се налага
<Duke_Yorkshir> Peistva6 na6i razgovori?
<Duke_Yorkshir> Ah mrysniko da ne si posmql!!!!
<Duke_Yorkshir> AZ NE RAzreshawam
<Duke_Yorkshir> Vnimavai 4e 6te namerq jena ti nqkoi den na ulicata i 6te i skysam polata...
<Duke_Yorkshir> az sum po-silen ot Urge...think about it. Vdigam 20 ot lejanka. Pravq po 3 licevi opori na den i qm kiselo mlqko sys supena lyjica...
<zecho> сега ме заплашваш чрез жена ми?
<zecho> извинявай, ама това дето го говориш в момента какво друго освен 'глупости' мога да го нарека?
<Duke_Yorkshir> ami prostotii, idiot6tini, detin6tini, smehorii, puberski izpylneniq...
<Duke_Yorkshir> ima mnogo imena...
<zecho> не ми оставяш нищо, което да мога повече да кажа
<Duke_Yorkshir> mi ne kazwai
<Duke_Yorkshir> mulchi si kato baba na koqto i e do6yl menzis, kato politik na koito sa dali podkup, kato pop koito e kazal God Damn It
<Duke_Yorkshir> a peistne6 li razgovora ni 6te te ubiq. Tova ne e zaplaha. Tova ne e i preduprejdenie. Tova e fakt. Sqdai si na gyza i si vyr6i rabotata i ne mi otnemai ot svobodnoto vreme 4e ve4e za edna 4ikiq ne mi ostana vrem ot gluposti...
<zecho> аз както виждаш съм си седнал на гъза и работя, а не се занимавам с глупости
<zecho> и за обидата - приключваме темата - никога не съм ти казвал така, че да имаш право да ми говориш така
Session Close: Sat Jun 17 22:01:56 2006[/quote]

Лога е от една тема във форума на хановете преди 2 год :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Те затова юнибг се докараха на тоя хал.Като им управляват идиоти мрежата.То не беха неоснователни форбиди,банове г-лайни к-лайни щот "съм ирц опер и мога копеле",не беше разбиване на база данни...Сега да си гледат пълните с 50 човека канали от които 45 бота.Скейпа им разказа играта.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Aug 17 2008, 23:53) Те затова юнибг се докараха на тоя хал.Като им управляват идиоти мрежата.То не беха неоснователни форбиди,банове г-лайни к-лайни щот "съм ирц опер и мога копеле",не беше разбиване на база данни...Сега да си гледат пълните с 50 човека канали от които 45 бота.Скейпа им разказа играта.
мдаммм трууу труууу
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”