Истина ли е...?

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Истина ли е...?

Каква красота!...Вървя по улицата и виждам високи, красиви сгради, отрязаващи слънчевите лъчи и синьото небе. На покривите има засадени и аранажирани градинки. Улиците описват прави линии, завойчета или окръжности, павирани с незадържащи мръсотия плоскости в цветове, радващи окото. Автомобилите се придвижват почти безшумно, но това не е проблем за пешеходците.Навсякъде има подлези и надлези. Тротоарите са широки алеи, обградени със зелени площи, по които играят деца. Образованието е безплатно и общодостъпно. Всеки може да учи, стига да иска.Чувал съм от прадядо ми, че някога хората са плащали за образованието си и дори им се е налагало да работят за да успяват да го правят.Струва ми се крайно невероятно, но сигурно е било така. Аз съм студент в Нов Софийски университет. Трета година нанобиология. Веднага щом завърша ще работя на някоя от базите ни – мисля, че предпочитам тази на Марс...Наистина сега там е по-интересно. Прибирам се вкъщи. Изкуствения интелект се включва и ме поздравява. Моля го да ми покаже последните новини. Да, отново бунтове на неандерталците. Още от началото знаех, че е грешка. Да използват клонирани неандерталци за тежка физическа работа, в непосилни условия. Беше ясно, че рано или късно ще стане така. Поне на мен ми беше ясно...горките създания...Та те са и хора...като всички останали.Чак ме е срам, че това се случва в моето време, в което всичко е така идеално...Истина ли е това?... Сепвам се и осъзнавам, че съм задраямал на дивана, а по телевизията Бойко Борисов говори нещо за отпадъците на София...
Последна промяна от delta_squadron на нед юли 27, 2008 3:20 pm, променено общо 1 път.
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

....

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:19 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

експ, баце, не всички са таланти като тебе, не ги съди толкоз строго. не е лошо, браво, делта.
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

.....

Мнение от expendable »

.....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:24 pm, променено общо 3 пъти.
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

expendable написа:QUOTE(expendable @ Aug 16 2008, 18:33) е кво да му каже пепелянка такава? гениален си много ама много ми хареса :) е не върви да се постарае още :) и може и това да изпишат пръстите ми - някой ден, но не сега :)
Една градивна критика винаги е добре дошла за личности като моята, които си позволяват да занимават съфорумците с писанията си... но иначе си прав можеше и по-добре...то малко прекалено бързо го постнах май...ама няма да го преработвам, че сега работя върху нещо друго, което е много по-стойностно.
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

въпреки че "желязото се кове докато е топло", понякога наистина е по-добре като преработваш да оставиш да мине по-дългичък период от време... може пък и да ти хрумне по-добра идея... въпреки че на мен и така ми харесва
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

браво
Picaroon
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет яну 27, 2005 7:11 pm
Контакти:

Мнение от Picaroon »

Добро е и на мен ми харесва
Народна поговорка: ако жената е зла, като кучка, вероятно мъжът се е прибрал пиян като свиня.
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

ееей вие от отбора сте мн лаконични бе, споделете кое точно ви е интересно, човека търси чуждото мнение, за да си вади изводи за в бъдеще ;)
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”