Дано някой може да помогне ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

ЕМи става въпрос за книгата "Потоп", на Хенрик Сенкевич, търся я от бая ми ти време, ама все не мога да я намеря ... та .. потърсих и в нет-а, но само нея не я намерих ... Ако някой има желанието и времето най-вече , да я намери , ако я има изобщо ... няма проблеми да е и на английски ...
А и ако някой знае от къде мога да си намеря по-старо издание, смисъл да си поръчам от някоя книжарница ... Новото издание е доста изменено, поне така са ми казвали хора които са я чели ... дано някой има по-голям успех от мен в нет-а ;) Мерси предварително :)
Последна промяна от globe на съб авг 16, 2008 8:23 am, променено общо 1 път.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

http://books.balkanatolia.com/c/sl-b/ai ... hast-.html
http://books.balkanatolia.com/c/sl-b/ai ... hast-.html

а мен ако питаш, просто прескочи до едно обществено заведение - "БИБЛИОТЕКА" му казват..... абонирай се и си я вземи - приятно четене ;)
Последна промяна от CORWIN на съб авг 16, 2008 9:03 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от globe »

Идеята беше самата книга във интернет ... цялата ... иначе и за това мерси ;)
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
Taxi
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 29, 2008 1:24 pm
Контакти:

Мнение от Taxi »

Не мисля че някой ще се труди във интернет да пише цяла книга.
Затова сигорно имаш 1% шанс да намериш такова.По добре си купи книгата ако те интересува.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435335][/url]

Само на хакер ще ми станеш ... внимавай. Хера.
>> [b][color=red]Абе ей Xepa кой ти даде да ми сменяш подписа :) и от къде мислиш че съм хакер и т.н.???[/b][/color]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

http://www.archive.org/search.php?query ... 46-1916%22
това е линк към електронен вариант на английски.....
но това което си решил е форма на мазохизъм..... и определено не ти го препоръчвам.....

според мен книгата си е книга и трябва да се чете като такава (да ти мирише на хартия .....)

а и самия Сенкевич, не е от най лесно четимите автори за един съвременен човек....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от globe »

Коруйн, книгата я търся из Дупница около месец :) :) Просто само тоя вариянт ми остана .... В София помолих брата , ама няма резултат(щото не е търсил де ) ... аз иначе книгата съм 100% убеден, че я имам вкъщи ... но сигурно сме я дали на някой и си я е приватизирал .... иначе мерси много ;)
Последна промяна от globe на съб авг 16, 2008 9:23 am, променено общо 1 път.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Taxi написа:QUOTE(Taxi @ Aug 16 2008, 11:06) Не мисля че някой ще се труди във интернет да пише цяла книга.
Затова сигорно имаш 1% шанс да намериш такова.По добре си купи книгата ако те интересува.
Tова че ти не четеш не значи ,че няма онлайн библиотеки които могат да се ползват.Аз лично ползвам библиотеките на Борис Манолов,Мандор и Виктор-пича, който беше съден от издателство "Труд" ,за това, че пускаше електронни формати на книги, над които правата държат от издателството, в сайта си пригодени за четене от слепи хора.Ползвам и подкрепям силно такива инциативи и се радвам ,че има хора ,които в свободното си време позлволяват на всички нас да разгрънем някое томче в ръка па било то и на монитора или на екрана на телефона...
Последна промяна от EvilForce на съб авг 16, 2008 9:30 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”