А и ако някой знае от къде мога да си намеря по-старо издание, смисъл да си поръчам от някоя книжарница ... Новото издание е доста изменено, поне така са ми казвали хора които са я чели ... дано някой има по-голям успех от мен в нет-а
Дано някой може да помогне ...
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
ЕМи става въпрос за книгата "Потоп", на Хенрик Сенкевич, търся я от бая ми ти време, ама все не мога да я намеря ... та .. потърсих и в нет-а, но само нея не я намерих ... Ако някой има желанието и времето най-вече , да я намери , ако я има изобщо ... няма проблеми да е и на английски ...
А и ако някой знае от къде мога да си намеря по-старо издание, смисъл да си поръчам от някоя книжарница ... Новото издание е доста изменено, поне така са ми казвали хора които са я чели ... дано някой има по-голям успех от мен в нет-а
Мерси предварително 
Последна промяна от globe на съб авг 16, 2008 8:23 am, променено общо 1 път.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
http://books.balkanatolia.com/c/sl-b/ai ... hast-.html
а мен ако питаш, просто прескочи до едно обществено заведение - "БИБЛИОТЕКА" му казват..... абонирай се и си я вземи - приятно четене
а мен ако питаш, просто прескочи до едно обществено заведение - "БИБЛИОТЕКА" му казват..... абонирай се и си я вземи - приятно четене
Последна промяна от CORWIN на съб авг 16, 2008 9:03 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
- Taxi
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 29, 2008 1:24 pm
- Контакти:
Не мисля че някой ще се труди във интернет да пише цяла книга.
Затова сигорно имаш 1% шанс да намериш такова.По добре си купи книгата ако те интересува.
Затова сигорно имаш 1% шанс да намериш такова.По добре си купи книгата ако те интересува.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435335][/url]
Само на хакер ще ми станеш ... внимавай. Хера.
>> [b][color=red]Абе ей Xepa кой ти даде да ми сменяш подписа :) и от къде мислиш че съм хакер и т.н.???[/b][/color]
Само на хакер ще ми станеш ... внимавай. Хера.
>> [b][color=red]Абе ей Xepa кой ти даде да ми сменяш подписа :) и от къде мислиш че съм хакер и т.н.???[/b][/color]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
http://www.archive.org/search.php?query ... 46-1916%22
това е линк към електронен вариант на английски.....
но това което си решил е форма на мазохизъм..... и определено не ти го препоръчвам.....
според мен книгата си е книга и трябва да се чете като такава (да ти мирише на хартия .....)
а и самия Сенкевич, не е от най лесно четимите автори за един съвременен човек....
това е линк към електронен вариант на английски.....
но това което си решил е форма на мазохизъм..... и определено не ти го препоръчвам.....
според мен книгата си е книга и трябва да се чете като такава (да ти мирише на хартия .....)
а и самия Сенкевич, не е от най лесно четимите автори за един съвременен човек....
Misterya:
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
Коруйн, книгата я търся из Дупница около месец
Просто само тоя вариянт ми остана .... В София помолих брата , ама няма резултат(щото не е търсил де ) ... аз иначе книгата съм 100% убеден, че я имам вкъщи ... но сигурно сме я дали на някой и си я е приватизирал .... иначе мерси много 
Последна промяна от globe на съб авг 16, 2008 9:23 am, променено общо 1 път.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Tова че ти не четеш не значи ,че няма онлайн библиотеки които могат да се ползват.Аз лично ползвам библиотеките на Борис Манолов,Мандор и Виктор-пича, който беше съден от издателство "Труд" ,за това, че пускаше електронни формати на книги, над които правата държат от издателството, в сайта си пригодени за четене от слепи хора.Ползвам и подкрепям силно такива инциативи и се радвам ,че има хора ,които в свободното си време позлволяват на всички нас да разгрънем някое томче в ръка па било то и на монитора или на екрана на телефона...Taxi написа:QUOTE(Taxi @ Aug 16 2008, 11:06) Не мисля че някой ще се труди във интернет да пише цяла книга.
Последна промяна от EvilForce на съб авг 16, 2008 9:30 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]