VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 15 2008, 04:30) Може и с 4-5 години по-големи. По-добре е![]()
Аз на децата говорех. За тея женски които са над 18, знаят, че най-добър е с млади жребци на по 23/24, за тяхно щастие се познавам, мога да ги свържа
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 15 2008, 04:30) Може и с 4-5 години по-големи. По-добре е![]()
Съгласна съм, че майка й е виновна за това, че сексуално не я е образовала, но не съм съгласна с теб, че жената узрява на 14...JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 15 2008, 07:19) Не издувайте свирките толкова много. На нея проблема не е и, че е правила секс на 14, а ниската сексуална култура обуславяща се с непредпазливостта и при секс и непознаването на симптомите на бременността. За това според мен е виновна майка и, не детето. Преди стотина години, не е имало понятия като малолетни и пълнолетни, жената съзрява на 14, след съзряването жените са били давани на тези на които са били обещани още като са се родили. Не зная защо стана нормално като видиш някой/я който е на 22/23 години, да ти се струва смешно, че е женен и има детенце. Май народа забрави, че майките и бащите му са го направили на 18/19 годишна възраст. Правете ако щете много, но безопасен, хетеро секс с половинки горе-долу на вашата възраст и всичко си е в реда нa нещата деца! Хубав и полезен спорт е, но първо четете.![]()
И тук не мога да се съглася с теб. Най-добри стават мъжете, като навършат 30JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 15 2008, 08:02) Аз на децата говорех. За тея женски които са над 18, знаят, че най-добър е с млади жребци на по 23/24, за тяхно щастие се познавам, мога да ги свържа![]()
Хихих... Опита ли...?! Ми тренирай, тренирай...JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 15 2008, 08:28) Май зависи от опита, а той не винаги е свързан с възрастта![]()
PS: А предния ми пост беше по-скоро в кръга на шегата