Млада майка

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 15 2008, 04:30) Може и с 4-5 години по-големи. По-добре е :)

Аз на децата говорех. За тея женски които са над 18, знаят, че най-добър е с млади жребци на по 23/24, за тяхно щастие се познавам, мога да ги свържа :)
Последна промяна от JackDaniels на пет авг 15, 2008 6:06 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 15 2008, 07:19) Не издувайте свирките толкова много. На нея проблема не е и, че е правила секс на 14, а ниската сексуална култура обуславяща се с непредпазливостта и при секс и непознаването на симптомите на бременността. За това според мен е виновна майка и, не детето. Преди стотина години, не е имало понятия като малолетни и пълнолетни, жената съзрява на 14, след съзряването жените са били давани на тези на които са били обещани още като са се родили. Не зная защо стана нормално като видиш някой/я който е на 22/23 години, да ти се струва смешно, че е женен и има детенце. Май народа забрави, че майките и бащите му са го направили на 18/19 годишна възраст. Правете ако щете много, но безопасен, хетеро секс с половинки горе-долу на вашата възраст и всичко си е в реда нa нещата деца! Хубав и полезен спорт е, но първо четете. ;)
Съгласна съм, че майка й е виновна за това, че сексуално не я е образовала, но не съм съгласна с теб, че жената узрява на 14...
Храната, която поглъщаме всеки ден е пълна с хормони. И за да стане едно момиче плодовита жена не е нужно да е на 14... Чувала съм случаи на момичета с цикъл и на по 7-8 години и за това има огромното влияние храната и здравословния начин на живот на детето. А след, като едно такова момиче узрее, мисля знаете какво следва... То само започва да търси сексуални преживявания - предизвикани от всички тези хормони, които се възпроизвеждат и поглъщат ежедневно...
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 15 2008, 08:02) Аз на децата говорех. За тея женски които са над 18, знаят, че най-добър е с млади жребци на по 23/24, за тяхно щастие се познавам, мога да ги свържа :)
И тук не мога да се съглася с теб. Най-добри стават мъжете, като навършат 30 :)
Последна промяна от misterya на пет авг 15, 2008 6:20 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Май зависи от опита, а той не винаги е свързан с възрастта ;)

PS: А предния ми пост беше по-скоро в кръга на шегата
Последна промяна от JackDaniels на пет авг 15, 2008 6:34 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 15 2008, 08:28) Май зависи от опита, а той не винаги е свързан с възрастта ;)

PS: А предния ми пост беше по-скоро в кръга на шегата
Хихих... Опита ли...?! Ми тренирай, тренирай... :p110: Но като навършиш 30 по друг начин ще мислиш и ще гледаш на жените... Не, че искам да кажа, че мисленето ти сега е обидно спрямо нас жените, но възрастовото "превъзходство", което си мислиш, че имаш е всъщност най-незначителното, което една жена търси и иска. ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Визирах, не само тоя опит за който ти разбра, но няма значение, не се познаваме ;) А на 30, на 40 и т.н, няма начин да зная какво искат жените, дори и Джакомо едва ли е знаел какво искат жените. Просто си има един факт, че жените не знаят какво искат или по-скоро искат онова което нямат, а най-точно са на едни странни периоди в които искат различни неща. Така, че не си мисли, че ако съм на 30 и имам това за което ти говориш и което уж търсят жените, пак ще задоволя желанията и мечтите на всяка жена. Богат, красив, умен, добър и т.н. , каква му е ползата като няма два ..., и безброй други примери.

И да затворя тезата на първоначално създадената тема. Радвам се, че изместихме темата, напоследък Сънародника се занимава само с порицания и обсъждания на чужди мъки и грешки, изглежда на него всичко му е перфектно
Последна промяна от JackDaniels на пет авг 15, 2008 6:57 am, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Много лошо за момичето...
Нищо лошо не е направила,че е правила с*кс на тази възраст,нооооо с дете...
Дори да го дадат за осиновяване,дори да беше направила аборд...Имам приятелка,която направи аборд на 15-16 години и по нейни коментари:
"По-добре да не се беше случвало.Какво ли не бих дала,за да избегна тази ситуация" и т.н.
А за момичето от случая,животът й се обръща с главата надолу...
И няма такъв филм:"Ама аз не знаех"
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Те хората са измислили презерватив ма кой да мисли.Даже имаше некакъв виц такъв:
Жена казва на мъж след секс:
-Скъпи ако ни се роди дете, след тази вечер как ще го кръстим?
Мъжът вади презерватива ,вързва го , изхвърля го през прозореца и отговаря:
-Ако излезе оттам,ще го кръстим Дейвид Копърфийлд.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

светът е оцелял не защото се е смял а защото се е............ и това не променя факта че подобни индивиди са първосигнални и изцяло се ръководят от инстинкта .а съществата ръководени от инстинкта не са особено интелигентни
и обърнахте ли внимание на съсловната принадлежност на майката?!
Последна промяна от corpusdelikti на пет авг 15, 2008 1:48 pm, променено общо 1 път.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Аз в посочените материали никъде не виждам да се споменава "съсловна принадлежност" или нещо такова...може би аз не разбирам словосъчетанието?
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”