Анонимност при покупка на кораби

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

бе защо ли ми се струва, че това предложение е предимно за прекалено много зарибени играчи ... или с цел дай да им го налупаме на ламерите ... поне аз така ги виждам нещата
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Да може и двупосочно да се направи ;)
идеята да пусна темата в оффтопик беше всеки да си каже дали би ползвал такава опция /поне веднъж/.
Та споделете бихте ли ползвали поне веднъж тази опция?
коментирайте, но и накрая на кометара напишете нещо от сорта:
"да рядко но може би бих останал анонимен някой път", или "не! така си е добре защо да се крия", или защо не "винаги бих ползвал опцията! да не би когато пускам кораби да се строят някой разбира че флота ми е нараснал" абе май трябваше да направя анкета ;)

хора петък е!
Ludetina

Мнение от Ludetina »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Aug 15 2008, 13:11) хора петък е!
обича петъците ;)

и по темата :) - не, не бих ползвал / а :) нито едното, нито другото (sun)
Последна промяна от Ludetina на пет авг 15, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Aug 15 2008, 13:11) Да може и двупосочно да се направи ;)
идеята да пусна темата в оффтопик беше всеки да си каже дали би ползвал такава опция /поне веднъж/.
коментирайте, но и накрая на кометара напишете нещо от сорта:
"да рядко но може би бих останал анонимен някой път", или "не! така си е добре защо да се крия", или защо не "винаги бих ползвал опцията! да не би когато пускам кораби да се строят някой разбира че флота ми е нараснал" абе май трябваше да направя анкета ;)

хора петък е!
Станчо, давай да ти дам моя акаунт.До 2 дни трябва му смениш името,кръщаваш го "без име" и си готов :) , вече си "анонимен"

Петък е.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

не не бих я ползвал :) няма да е зле да се пази също и от кой си купил.щото продавача те гледа до 2-3 дни при него и знае кой купувал.ма аз няма да си записвам от кой съм купил я и къде да видя примерно като ми притрябват пак кораби и този продавач ме е изкефил с офертите и цената си?кво да го помня цяла седмиц аи отгоре ли от кой съм купил?що не се добави някак си и тва да гледаш от къде си купил :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Aug 15 2008, 13:18) ... вече си "анонимен"
аз съм толкова непопулярен и анонимен, че няма нужда да взимам чужд акаунт да се крия ;) те тия дни нещо се разспамих във Форума...

а тая песен яко ми се е набила
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Макс, в тая насока - що да няма и опция - Добави търговец, както има Добави към списъка с приятели :c022:

п.п. харесва Billy Idol (happy)
Последна промяна от Ludetina на пет авг 15, 2008 11:35 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

да добра идея :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

а къде ми опцията игнорирай еди кой си клиента да не ми купува стоката а?
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Aug 15 2008, 11:51) та в този ред на мисли - да докараме и оферти от анонимни продавачи.....
може и те да искат да бъдат инкогнито ;)

не е ли малко едностранно насочено предложението ти!

АРГУМЕНТАЦИЯ:
(заимствана)

1. Продавача иска да продаде на купувач от съюз в който е във война
2. Продавача не иска да бъде следващата набелязана жертва
3. Продавача не желае да му се знаят оборотите, да не дойдат данъчни
4. Продавача, не го кефи да му лъщи името на борсата.....

а така добре ли e :c022:
В последната игра на същата фирма - точно 'продавачът' е анонимен и всъщност има по-голяма логика, отколкото обратното. И освен това... купувачите би трябвало да ги интересува главно цената и стоката, не дотолкова от кой я взимат. Но погледнато от страната на търговеца - бе как така ще си продам бебчетата на... дори няма да знам на кого! Лол, поне на това имам право, след като съм ги отгледал и си ги помня още от малки стърготини... вкарайте го само това и ще ви съдя! :P
Последна промяна от LoaD на пет авг 15, 2008 2:13 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”