За защитата като цяло...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Концепцията на играта е такава, че за да не бъдеш разбит, трябва да се пазиш. Митовете и легендите от едното врме "ще направя още 10 скаута, за да не може съседа да ме бие" ги отпишете. Същото е и със защитките. Даже като цяло защитниките не са толкова слаби колкото изглеждат. Ще го кажа така. Флот за 120 000 точки /2000 бойни/ срещу защита за 60000 точки - 15000 лазера и 1500 малки щита. 2000 бойни на 10, без никакав разсейка понасят загуба от 700 бойни.
Боен флот за 120000 точки /2000 бойни/ срещу боен флот за 60000 точки /3000 спийдъра, 1000 или нещо то тоя сорт/ понася не повече от 400 бойни загуба.
Не ми се занимава да правя други сметки, тъй като игрови ситуации много. Флот с разсейка, комбиниран флот ... бомбери, защита + флот, защита с разсейка от флот и такива... при тяп развоя от битките от земята до небето. Факт е обаче, че защитата прави повече загуби на боен флот, от колкото боен флот срещу еквивалентен на защитата по точки боен флот.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Pro0
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 13, 2008 12:17 pm
Контакти:

Мнение от Pro0 »

Ас си правя само кораби,а когато някои ме атакува докато ми ги няма лошо му се пише после ако воиската ми е повече от неговата а ако ми е по малко си пращам воиските в една от колониите ако ме атакува втори път си пускам имунитети.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Ако ще играетш на защита nikanik, се обърни към krasivia. Toва е ветеран в ПВО-то :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Пич, защитата не е това, което беше ......леки + щитове 10:1 - това беше ИДеалната пропорция - заради нивото на рециклаж, кото вече е променено и по-голяма структура, която имаха леките лазери, но вече не е така - идеята беше да няма "непробиваеми" акаунти - все пак няма никой безсмъртен - в момента нокс, само на боен флот - визирам БОМБЕРИ може да мине през всичко - така, че въпрос на шанс е да дръпнеш и да няма такива около тебе, но все някога ще си намериш майстора - миналият рунд само 200 плазми останаха май до края на рунда неатакувани - ма смятай, че при боен рунд, т.е. 1 бойна + 1/3 ресурсни, при силна защита няма вече толкова луди, освен ако не им трябва ресурс за спай или скорост - тогава загубата си заслужава :-)
Та общо взето - няма ПРАВИЛНА стратегия - няма и безсмъртни - въпрос на шанс - все пак накрая - защита + щитове + бойна флота не е лош вариант - визирам акаунт без рециклатори - забележи :a013:
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Защитата е хубаво нещо в началото :) като минеш 100 точки и като почнат да фърчат някави си трансове и 1-2 скаута е хубаво да имаш някой друга ракетна установка, но на по горни точки защитата се обесмисля :) сигурно хиляда пъти ми се е случвало да ме атакуват с трансове и да си направя 1 ракетна установка за да си опазя ресурса (а ако нямаше защита ? ) трябва да има от всичко, пък който както иска да си играе :)
Последна промяна от Nedospivko на чет авг 14, 2008 4:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Pro0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Pro0 »

Е да хич не е лошо да имаш 1-2 ракетни остановки та да не може някои да ти доиде само с транспортиори които имат 1 ДМГ докат ти е няма боиската :a013: .

Воиската* :crazy_pilot:
Последна промяна от Pro0 на чет авг 14, 2008 8:30 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Pro0 написа:Цитат(Pro0 @ Aug 14 2008, 17:19) Ас си правя само кораби,а когато някои ме атакува докато ми ги няма лошо му се пише после ако воиската ми е повече от неговата а ако ми е по малко си пращам воиските в една от колониите ако ме атакува втори път си пускам имунитети.
А като ти свършат имунитетите кво правиш? От сейвън глава не боли, не си експериментирай така...
... Ползавй ЕДИТ бутона, не пиши по 2-3 поста наведнъж.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Pro0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Pro0 »

Това не го бях забелязал Sorry и благодаря че ми каза вече ще знам :a013: ако може някои модератор да изтрие 'Воиската*' и само да питам за кво са повече постове така да не би да печеля нещо?
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Брех, тая тема какво прави в трибуната?
Я в оффтопик...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”