Darks написа:QUOTE(Darks @ Aug 13 2008, 18:41) С нетърпение чакам момента да видя как някой ти е ударил да го нкачат в форума направо ще видим колко си отворен тогавазащото ми правали цялото начало за да се прайш на мъж а сигурно си някво лапе което се още си играе с колички първо с тъпите ти приказки за мир и после нож в гърба отвращаваш ме
Хаха нали беше много отворен и щеше да ме смажеш вече за 5-ти пат четеме твойте причини поради, който си ударен просто кажи, че неможеш да правиш сейвани да ти обясня как става
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Darks написа:QUOTE(Darks @ Aug 13 2008, 23:51) Бе те мен мачкат ма не ми и пука аз играя за тръпката и за кефа не кат някой хора да се правят на велики
Ако играеш за да те зануляват значи си най-добрият този рунд
Darks os1znai se malko po dobre si kypi edna v1zglavnica da se naspi6 ili molqti se smeni dilara ...
moje bi stava6 malko sme6en
ili da ne ti vikam Darks a po to4no Rijav
Хаха тоя с латиницата да не е Thug4o от S.A.A./Archangels мухаха тоз пък що се обажда....
Darks,давай брат дразни ги ... да не ти пука тва е спийд,флотата дето ти я е натрошил ЦЯЛАТА я правиш за 2 дена
Трепете се чада мои,трепете се, АМИН
Mр мах не съм от архангелс и никога не съм бил и нема да буда написах горния пост затова защото знам даркс како представлява той е един въздох под налягане !
Може само да говори по форумите а действие в играта нема !
Айде със здраве да не спорим
thugzcry написа:Цитат(thugzcry @ Aug 14 2008, 13:50) Mр мах не съм от архангелс и никога не съм бил и нема да буда написах горния пост затова защото знам даркс како представлява той е един въздох под налягане !
Може само да говори по форумите а действие в играта нема !
Айде със здраве да не спорим
Хахаха леле кви ги има и тука напрайх грешка да играя на флот като дугите играят на мини тай че се ми е тая за някви си 300 400 транса 200 300 краста и 100 рецки някде