Българските отбори в евротурнирите

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Пфф само дето прегракнах вчера на стадиона и НИЩО,Вуци Вилов да си оди на село...
КОКАЛА Е НАШИЯ ТРЕНЬОР :lol: :a055: :lol: :a013:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Гонзо си е велик за нас феновете на Левски. Може другаде да са е провалял обаче, облечели синята фланелка ще изрови тревата на терена ,само и само да победи отбора. Точно такива футболисти трябват на Левски, който да играят за синята идея наречена Левски, а не само да се разхождат по терена и накрая на месеца да се нареждат на касата , да си взимат заплата. Феновете не са донякаде прави, преди когато мъри беше треньор отначалото и той тръгна зле, едвам победихме / забравих кой отбор беше маичи някакъв словенски / и се започнаха със скандиранията за оставка и тогава кокто и сега съдбата пак целуна Левски по челото ,когато в последния предварителен кръг за влизане на купата на уефа се паднахме със 11 малки негърче та. И пак пълен грах, тогава феновете бяха готови да линчуват мъри . Мина се време и феновете го обикнаха и резултатите не закъсняха . Това е трябва търпение ама на мен вече ми втръсна от това търпение ,първо беше тампере, после вихрен, сега батее еее докога ще търпя да се учите за треньори върху Левски. Той да не е някаква, курва всеки да му изрежда за треньор
Последна промяна от Mo`Money на чет авг 14, 2008 11:08 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Няма да споря дали Вили е треньор или не. Ще кажа само, че не треньора, а селекцията ни беше адски куца. Точно на нив А - група. Така в Европа не се постигат успехи. Видяхте всички какво направи един средноразряден френски халф с Левски ( за Бардон говоря). Придаде малко или много необходимата класа на отбора. Къде са подобните на Бардон футболисти в България?
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Aug 14 2008, 13:10) Няма да споря дали Вили е треньор или не. Ще кажа само, че не треньора, а селекцията ни беше адски куца. Точно на нив А - група. Така в Европа не се постигат успехи. Видяхте всички какво направи един средноразряден френски халф с Левски ( за Бардон говоря). Придаде малко или много необходимата класа на отбора. Къде са подобните на Бардон футболисти в България?

Скорпи ,прав се че трябва добра селекция да се направи, ами нали треньора прави селекцията, нали той следи играчи, нали той трябва да пуска най подготвените играчи в игра . В отбора има пари и батков многократно е заявявал че винаги ще даде пари за класен играч, стига да го намерят . Вуцката ,още преди мача си бе свалил гащите, като каза на пресконференцията че няма да правят трагедии от едно отпадане. И стига със това изтъркано клише че ние не сме били подготвяли за шл защото сме били взели мястото на цска и целта е била влизане за купата на уефа ам , то е така ,ама дали жребия ща бъда по благословен и ще се падни някой по слаб от батетата отбор . И ако е така ,тогава какво ще каже треньора след това , какво ще му бъди извинението след една загуба

Дано тази вечер другите отбори на осрамят и победят и 3-те
Последна промяна от Mo`Money на чет авг 14, 2008 11:28 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Мъни, ако си мислиш, че селекцията в България зависи от треньора, значи нищо не си разбрал от футбола с марка БГ.
Вили е точно последната дупка на кавала..... Кьорав да беше, пак щеше опорен халф да намери....ама явно някъде нещо не е сработило като хората.
Потребителски аватар
nirvana_
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 20, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от nirvana_ »

слаба работа... незнам защо си игубих времето да гледам този мач... ни съм почитател на нито един български отбор , само дето ЦСКА ми харесват как играят - не че и те са нещо.
[color=#2E8B57]Душата ми не е пътека-
да преминеш и да си заминеш.
Душата ми не е камина-
да се стоплиш и да си отидеш.
Душата ми е храм -
влезеш ли, оставаш там!
[/color]
bonnzi
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 4:43 pm
Контакти:

Мнение от bonnzi »

Ама какво не харесвате на селекцията :c022: Борат малко ли парици изпра с тия прескъпи бразилци, мароканци дето за нищо не стават... :dizzy: Двама трима гладни циганина от улицата да хванат по добре ще играят от тях. Някой беше писал каква физическа подготовка бил направил вуцата, че те нашите се умориха 70тата минута когато трябваше да напъват като за последно. Пълна трагедия. Мушнаха им един гол и напълниха гащите никакъв дух, никаква воля. Смените на вуцата бяха и те от трън та на глог.... Остава ни да стискаме палци за реванша макар че с тая игра не сме за групите
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

bonnzi написа:Цитат(bonnzi @ Aug 14 2008, 14:03) Ама какво не харесвате на селекцията :c022: Борат малко ли парици изпра с тия прескъпи бразилци, мароканци дето за нищо не стават... :dizzy: Двама трима гладни циганина от улицата да хванат по добре ще играят от тях. Някой беше писал каква физическа подготовка бил направил вуцата, че те нашите се умориха 70тата минута когато трябваше да напъват като за последно. Пълна трагедия. Мушнаха им един гол и напълниха гащите никакъв дух, никаква воля. Смените на вуцата бяха и те от трън та на глог.... Остава ни да стискаме палци за реванша макар че с тая игра не сме за групите
неможем да кажем,че вчера Левски игра зле,само грешката на отбора е завършващия удар тека беше и миналата година неможе Гонзо да е бек той трябва да е нападател защото навсякъде играе в предни позиции нз но вчера,на мен най ми харесаха Г.Христов и Рабех.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Аз като фен на ЛИТЕКС се надявам Мъри да си остане при нас, момчетата смазаха Славия и се надявам и с израелците да повторят мача :a013:
На Левски му трябва кадърен треньор, скъпите селекции с треньор който няма опит в големи мачове нямат смисъл. Не се надявайте тази година на нещо в европа :(
Отговори

Върни се в “Off Topic”