Българските отбори в евротурнирите

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Не че нещо отбирам от български футбол.... аз като дилетант си чакам Висшата лига да започне....
но някой може ли да ме информира поради какви причини, вчера като се загледах за 5 минути и видях един мой любимец в състава на Левски
та, какво прави Гонзо пак тук.... нали уж беше най големият трансфер някъде във Южна Франция....

май нещо хептен съм изтървал конците.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Вуцов мисля пак си го взе ... но няма да е задълго ... жалко че Дупнишката звезда ще напусне Левски ... не се застоя много ;(
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
Calgary_Flames
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 24, 2007 5:40 pm
Контакти:

Мнение от Calgary_Flames »

Оставката на Вили си е след дъжд качулка. Негативните (меко казано) отзиви за Вуцов Джуниър към края на мача бяха по- скоро продиктувани от безграничните простотии, които ръсеше последната седмица (и не само).
Беларусите са мега зле, но трябва да им се отдаде, че играха много дисциплинирано. Беше ясно, че ще играят бетон и тук е голямата част от вината на Вили- никакво нагаждане към играта на противника. Центриранията бяха обречени. Спомням си как Мъри в повечето мачове връщаше отбора в привидно глуха защита и това отваряше доста пространства за нападателите ни. Другата вина на треньора беше, че просто не може да респектира футболистите ( истеричните крясъци въобще не са начинът)!
Не може той да посочи Хичо да бие дузпата, а Гонзоз самосиндикално да "прояви инициатива".
Отборът има добри играчи (повечето привлечени от Стоилов), но няма облик. Играчи като Миро и Еньо са си за вътрешна консумация и нямат място сред титулярите в евромачовете. Колкото и грозно да звучи бразилците имат предимно личен интерес да се докажат за да ги дръпнат в някой отбор с по- сериозни финансови възможности. Този егоистичен интерес, според мен, трябва да се използва за благото на отбора!
На реванша очаквам нещо от сорта на 0:2 ;) !
Аз бих наредил отбора така:

Гошо (ако е контузен нз)
Жиката,Рабех, Бистрон, Лусио
Зе, Рашо, Хичо
Жеан
Гонзо, Христов
[color=#ff0000][url=http://kovachitza.miniville.fr/]please visit my city[/url][/color]

[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones

Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]

[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Aug 14 2008, 09:56) Последно беше в Риека.
Хахах, ама как само ги прецакахме да го вземат :) . Мухахах. Мен най ме кефеше тука, преди около 8 години де, като падаше за дуспа и съдията му даваше жълт, а от публиката задружно го псуваха. Брех, колко нови думички научавах... :) .

P.S.: GONZO RULES!

P.S.2: Брей, не знаех, че имаме толкова много българи в Левски. Похвално... :)
Последна промяна от LoaD на чет авг 14, 2008 9:20 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Недейте така! Гонзо е във върхова форма!
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ Aug 14 2008, 11:09) Недейте така! Гонзо е във върхова форма!
Гонзо завинаги един от нас ;)
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

kireto написа:Цитат(kireto @ Aug 14 2008, 11:18) Гонзо завинаги един от нас ;)
До пенсиониране!
"Времето променя, времето подменя."
Отговори

Върни се в “Off Topic”