Никога не се предавм колкото и тежко да ме удрят защото това което не те убива те прави по силен
п.п
То малко и самта игра ме прецака защото аз пуснах да ми се правят 46 кръста но като станах ги нямаше сякаш са се изпарили.
Леле толкова атакаи ми пусна и ве още не съм му зелен този човек няма ли да се развива
Последна промяна от Darks на вт авг 12, 2008 5:19 pm, променено общо 1 път.
Bufer40 написа:QUOTE(Bufer40 @ Aug 13 2008, 17:01) Айде това вече е края на Ерагончо вече ми е в зелен цвят и го оставям на мира http://bufera1.hit.bg/doklad6.php.htm
Рециклажа зимам само малка част от него другото за хиените да не кажете после че се наливам
Добра битка ако беше взел и целия рецилаж штеше да е оште по-добре
Darks написа:QUOTE(Darks @ Aug 13 2008, 18:31) Казах на тъпото ми малко братче да ме събуди и какво получавам .... и за 1 нещо грешиш това не е края ми
Добре айде възтанови се да те ударя и утре няма проблем
С нетърпение чакам момента да видя как някой ти е ударил да го нкачат в форума направо ще видим колко си отворен тогавазащото ми правали цялото начало за да се прайш на мъж а сигурно си някво лапе което се още си играе с колички първо с тъпите ти приказки за мир и после нож в гърба отвращаваш ме