ASUS EEE PC

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Накой от вас да си е взел вече едно такова? Щото гледам доста хора по форумите са си взели и сега ги продават. Та който има такова да казва върви ли, за какво го ползва, точи ли се много ако е с ХР...такива неща. Май предпочитам да си купя нов фотоапарат...все пак... :c022:
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Аз моя си го спечелих от томбола. Пък е хубав.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Контакти:

Then and now написа:QUOTE(Then and now @ Aug 11 2008, 20:52) Аз моя си го спечелих от томбола. Пък е хубав.

Я пък ти!... Има ли още томболи, от които се печели?... :c022:
I come from the Net.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

Де да знам. Аз го спечелих, когат Левски беше в Уефа, демек преди 3 години някъде.
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

Ако си решил да си купуваш подобно нещо , по-добре си дай парите за Acer Asipre ONE, въпреки че сега се продава все още 8 гигабайтовия ,скоро ще пуснат 80 гб и 120 гб, а и процесора на 8 гб -вия на мрежово захранване работи на 1,6 Гхц ,на батерия - на 800 Мхц, дисплея е 8,9 инча има камера , и на всичкото отгоре е и gleartype, т.е не е матиран, и цената му варира межди 630 и 650 лв.РАМ паметта на асуса не търпи ъпгрейд,докато този има два слота - един на 512 и един на 1024 Мб.А и да ти кажа честно все още лично мене мн ме дразни факта че избщо се продават такива подобия на компютри :) но пазара си е пазар .Дори и новите Asus- и 9 инчовите и разни други подобни модификации не могат да бият конкурента си Acer.Между моделите на Acer и на Асус от един и същи клас бих предпочел Acer-a,ако евентуално някога все пак се стигне до подобна покупка от моя страна.Супер мн се изнервям като види някой нещо в и-нет което са го пуснали някъде там в далечния запад или или изток и в бг още го няма и като невидели започват да питат ,ще кажеш че ще е... дявола във въздуха.И такива играчки се купуват най-много от разни женици дето хал хабер си нямат от компютърна техника :) :p140:
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Troll написа:Цитат(Troll @ Aug 13 2008, 00:34) ...И такива играчки се купуват най-много от разни женици дето хал хабер си нямат от компютърна техника :) :p140:
По скоро ги пробутват насилствено на жениците, ако мога така да се изразя, за да си изчистят боклуците от склада... Ама това е друга тема на разговор...
По темата, моето мнение е не си купувай Асус дъно никога. Ефтиното струва скъпо, повярвай ми ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

Ама тва не било тема за фотоапарат. Грешка.
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Контакти:

Troll написа:QUOTE(Troll @ Aug 13 2008, 00:34) Ако си решил да си купуваш подобно нещо , по-добре си дай парите за Acer Asipre ONE, въпреки че сега се продава все още 8 гигабайтовия ,скоро ще пуснат 80 гб и 120 гб, а и процесора на 8 гб -вия на мрежово захранване работи на 1,6 Гхц ,на батерия - на 800 Мхц, дисплея е 8,9 инча има камера , и на всичкото отгоре е и gleartype, т.е не е матиран, и цената му варира межди 630 и 650 лв.РАМ паметта на асуса не търпи ъпгрейд,докато този има два слота - един на 512 и един на 1024 Мб.А и да ти кажа честно все още лично мене мн ме дразни факта че избщо се продават такива подобия на компютри :) но пазара си е пазар .Дори и новите Asus- и 9 инчовите и разни други подобни модификации не могат да бият конкурента си Acer.Между моделите на Acer и на Асус от един и същи клас бих предпочел Acer-a,ако евентуално някога все пак се стигне до подобна покупка от моя страна.Супер мн се изнервям като види някой нещо в и-нет което са го пуснали някъде там в далечния запад или или изток и в бг още го няма и като невидели започват да питат ,ще кажеш че ще е... дявола във въздуха.И такива играчки се купуват най-много от разни женици дето хал хабер си нямат от компютърна техника :) :p140:
Тук си в грешка, паметта на асуса може да се ъпгрейдва до 2 гиги, за дисплея не знам дали е хубав...То си е важно това де...Ако не се лъжа сравнително наскоро и Дел изкараха на пазара такъв тип компютър... Dell Wind Pc или нещо такова... Показателно е, че вси пак се търсят тея евтинки компютърчета. Но на мен всъщност май не ми трябва много такова. Въпреки, че е доста удобно сигурно...за творческите натури...ама май все пак ще събирам за нов апарат, а не за това "чудо на техниката"...Фотографията напоследък ме запали доста...Оказва се,че отнема време, пари и т.н. обаче е много благодатно... :)
I come from the Net.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

Значи да се разберем за кой Асус говорим , класическия вариант на 7 инчовото еее пи си няма как да се ъпгрейдва, и плс ми кажи къде го видя това за 2-та гигабайта :) ,освен да говориш за модела - 900. Понеже и аз се занимавам с търговия на подобни неща , поне да видя иначе не можеш да ме убедиш за ъпгрейда. А модела не е на Делл а на MSI - WIND , също марка която не попада в моите потребителски очаквания :) Не говоря за търговските , тука става дума кое си струва и кое не .А колкото до фотоапарата добре си решил :) поне ще имаш занимание докато излязат по яките модели на мини ноутбуците :) )
Последна промяна от Troll на ср авг 13, 2008 11:18 am, променено общо 1 път.
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

:lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”