По колко пъти 2

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

е да убиждам и си понасям наказанията, ама що пo 2 пъти? и не ми казвай че са оплаквам, шот аз си знам кога и какво съм казал и най-вече кога съм бил наказан и за кво... така че без такива от сорта мрън-мрън, шот кат незнаиш сичко по-хуу си замълчи! емa кво ли мога да променя аз - обикновинния играч, се пак вии сте "Управата".. - но все пак тоя път сгрешихте въпреки че няа го признаете...
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

VaSeTo0 написа:Цитат(VaSeTo0 @ Aug 12 2008, 14:22) е да убиждам и си понасям наказанията, ама що пo 2 пъти? и не ми казвай че са оплаквам, шот аз си знам кога и какво съм казал и най-вече кога съм бил наказан и за кво... така че без такива от сорта мрън-мрън, шот кат незнаиш сичко по-хуу си замълчи! емa кво ли мога да променя аз - обикновинния играч, се пак вии сте "Управата".. - но все пак тоя път сгрешихте въпреки че няа го признаете...
Моля запознайте се с правилата на форума. Пишете на кирилица- това е едно от правилата тук!
Давайте изчерпателна и конкретна информация, ако наистина искате да Ви се помогне!
Това е сериозен раздел, спам и хитроумни забележки няма да се толерират!

Освен, че обиждаш не си чел и Правилата на форума:
Цитат2. Писане на Нова Тема

2.1. Заглавие на Нова Тема: Заглавието на всяка Нова Тема трябва да е колкото се може по-описателно и съобразено с Форумния раздел в който ще бъде пусната темата. Под "по-описателно" да се разбира употреба на ключови за проблема/въпроса думи, а не изразяване на целия въпрос/проблем в Заглавието и Подзаглавието.

2.2. Дублирана Тема: Когато Потребител прибегне до пускане на Нова Тема, то той трябва задължително да е преминал през "Търсене" и да е напълно убеден, че такава или подобна все още не съществува. Т.н. "crosspoting"или пускане на една и съща (или подобна) тема повече от веднъж се наказва с цялата суровост на точка 7.

2.3. Тематика: Когато Потребител пуска Нова Тема в дадена част от форума, то следва да съобразява текста си с тематичната насоченост на раздела. За всеки конкретен раздел на Форума може да съществуват ясно изразени допълнителни ограничения или други специфични правила (обикновено те са публикувани като "Важна Тема" в началото на форума).

2.4. Автор на Темата: Всеки Потребител, който отваря Нова Тема е нейн автор. Авторът на дадена тема се задължава да определя в отварящия темата текст рамките на дискусията, която ще се води в темата. Това може да е конкретно зададен въпрос (в този случай се рамкира предметът и параметрите на търсените отговори), определяне на проблемна област (задава се обект на дискусията и времеви или други рамки) или друго. Авторът на темата има правото да се обръща към Екипа на Форума чрез Лично Съобщение и да иска промяната или премахването на мнение на Потребител в неговата тема, на основание, че той не е по темата или се отклонява от нея. Екипът преценява доколко искането е основателно и ще взима мерки по своя преценка.[/quote]

Аз не мога да разбера, къде си въобразяваш, че се намираш?!
Давам ти 2 дни да си починеш, като почетеш форума, за да се образоваш и научиш как се пише на чист български език при това разбран!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”