Между другото имаш опция игнорирай,не мога да разбера някакъв странен вид мазохисти ли има в трета дето се кефтя да натискат докалдвай за обида до дупка.Удовоолствието е 2 пъти голямо да му набиеш каската и да го игнорнеш,а оня има да се пеняви и да псува, че не му обръщаш внимание
Ненаказан ???
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Модераторите и админите които имат достъп до мод панела също ползват почивни дни и отпуски,за съжаление физическия организъм на човека се нуждае от тях.Изчакай до понеделник и ще бъде наказан.Нали знаеш колкото по-късно,толкова по-мръсно
Между другото имаш опция игнорирай,не мога да разбера някакъв странен вид мазохисти ли има в трета дето се кефтя да натискат докалдвай за обида до дупка.Удовоолствието е 2 пъти голямо да му набиеш каската и да го игнорнеш,а оня има да се пеняви и да псува, че не му обръщаш внимание
Последна промяна от EvilForce на съб авг 09, 2008 9:25 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
странен мазохист аEvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Aug 9 2008, 23:25) Модераторите и админите които имат достъп до мод панела също ползват почивни дни и отпуски,за съжаление физическия организъм на човека се нуждае от тях.Изчакай до понеделник и ще бъде наказан.Нали знаеш колкото по-късно,толкова по-мръсно![]()
Между другото имаш опция игнорирай,не мога да разбера някакъв странен вид мазохисти ли има в трета дето се кефтя да натискат докалдвай за обида до дупка.Удовоолствието е 2 пъти голямо да му набиеш каската и да го игнорнеш,а оня има да се пеняви и да псува, че не му обръщаш внимание![]()
ПП добре ве по колко пъти ме наказнат за едно и също нещо ве
Последна промяна от VaSeTo0 на вт авг 12, 2008 9:11 am, променено общо 1 път.
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
За моя радост нямам достъп до панела на играта и не съм чел какви сте ги творили.Но за мене си е мазохизъм някой да ме обижада и аз да го търпя,като има опция която ми решава проблема.Това че фрийицо е казал, че няма обида не значи, че друг от колегите няма да прецени обратното.И щом си обиждал ще си носиш последствията.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]