KRISKO vs TAXI

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
???? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 13, 2007 12:06 am
Контакти:

Мнение от ???? ?????? »

Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Aug 11 2008, 17:37) hellwings нещо ме тварат... особено кирето... но първия, който ми стане бял (което се самнявам да стане) го захващам... :crazy_pilot:
Ъъъ :p013: ммм, чи ти кой беше???
[url=http://www.megalan.bg][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=394163][/url]

[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]

[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

Кинг Дивака написа:Цитат(Кинг Дивака @ Aug 11 2008, 20:03) Ъъъ :p013: ммм, чи ти кой беше???
летяща каса ена :crazy_pilot:
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Star Dragon са сила най-страшна :a013: Добре че има някой на 5-6К, та да ме шпионира за другите, ма кога Голямата Уста ще бъде сменена с Голямо Летене? Или на мода са протекциите сега? :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Aug 12 2008, 00:16) Star Dragon са сила най-страшна :a013: Добре че има някой на 5-6К, та да ме шпионира за другите, ма кога Голямата Уста ще бъде сменена с Голямо Летене? Или на мода са протекциите сега? :)
да не намекваш нещо за мен бре Ловел,аз не съм се правил на отворен ми млад дракон е какъв е,нека литне по мен казах му ама я неще,Айде де Криско ама не са да ми излезеш с номера друк от ваште да ми литнеш 2-но повече точки си от мен чакам те
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Кире, мисля вече знаеш, че ако имам да ти казвам нещо на теб, ще ти го кажа. Достатъчно сме си общували през рундовете. Сега говоря за Стар Драгон - как един баннат ми се заканва половин час, счупи няколко сонди, накрая криско ме шпионира, и даже и заплахите от първия спряха, пък за полет да не говорим :lol:
Карате ме да се чувствам хем значим, хем силен, сега ще взема да се надуя и няма да може да се говори с мен :P
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Aug 12 2008, 00:28) Кире, мисля вече знаеш, че ако имам да ти казвам нещо на теб, ще ти го кажа. Достатъчно сме си общували през рундовете. Сега говоря за Стар Драгон - как един баннат ми се заканва половин час, счупи няколко сонди, накрая криско ме шпионира, и даже и заплахите от първия спряха, пък за полет да не говорим :lol:
Карате ме да се чувствам хем значим, хем силен, сега ще взема да се надуя и няма да може да се говори с мен :P
Ма дразня се от текива хора кат КРИСКО,не съм му се заяждал шпионирах го но спая ми е малък и не видях нищо и получавам след 20 сек.,съобщение от него искаш ли да ти кажа какво имам и аз казах да,даде ми некво линче с негова битка и видях че има 20,25 спидара,и ми вика айде да се сбием,и аз викам ок айде аз имам 25 кръста да не кажеш че съм те излугул нещо,и той вика ее начи няма да се сбивам с теб ти ще си ми по късна цел как да не се изнервиш от текива кат него,КРИСКО не беше ли тека аз още преди ти признах за съобщенията призанаи си и ти
tequilasunrise
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 01, 2008 9:00 am
Контакти:

Мнение от tequilasunrise »

Никакви коментари :(
tequilasunrise
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 01, 2008 9:00 am
Контакти:

Мнение от tequilasunrise »

Кое си признал бе?Бях ли литнал бях те осакатил , но с големи загуби да не мислиш ,че флотатами бяха спийдърчетата и интересно защо днес наби мод след като пуснах темата и видях толкова писаници по нея от твоя страна?
Потребителски аватар
FrEeSTyLeR
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 4:02 pm
Контакти:

Мнение от FrEeSTyLeR »

tequila-_^ написа:Цитат(tequila-_^ @ Aug 12 2008, 02:34) Никакви коментари :(
:a042: Хубава битка !
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone / All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

След като прочетох 2 страници off SPAM,няма как да не драсна и аз нещо.
1. По битката,поздравления,аз много обичам размазващи битки в много рундове,макар и не с много големи флоти,пак поздрави за нападателя,за търпението и дебненето..
2.За това кои са големите играчи,кой колко флота има...и тем подобни,драги ми съигрийници (дали уцелих думата :dizzy: ) нека не изреждам аз кой МОЖЕ(с покритие) да се прави на добър(още от преди вие да чуете за играта)(има хора играещи от 2/3 години...и повече)(които някои даже не си отварят устата във форума а директно мачкат) и кой още тепърва избива комплекси...след време,ако ми се даде възможност и време ще поиграя по-сериозно ;) и тогава заедно ще градим битките :a055:
Ай амин от моя милост и умната :b070:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”