Искане за обещетение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ Aug 10 2008, 17:45) Според мен админа е бъгер.
я си помисли пак:
admin 0 бойни точки -9 ресурсни точки 559 проучвания
ако бе вярно - дали щях да стоя на 0 бойни точки ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Aug 10 2008, 18:26) я си помисли пак:
admin 0 бойни точки -9 ресурсни точки 559 проучвания
ако бе вярно - дали щях да стоя на 0 бойни точки ;)
Краси, човекО каза - БадМИна е Бъгер, да се самоанакаже за туй гадно лИтенЙе с 6-7-8-9-10 бири, кат да му гадно да мези с цаца :a055:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ Aug 10 2008, 17:45) Според мен админа е бъгер.
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Aug 10 2008, 18:09) Няма друго обяснение за тия звездици..... :crazy_pilot:
Или всъщност е Роял. :a080:

Между другото, много вдигнат шансът за неуспех бре! Едно време като шпионирахме фрийцката само по ~ 500% беше... ама то туй вече на нищо не прилича...
Последна промяна от LoaD на пон авг 11, 2008 7:28 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
FrEeSTyLeR
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 4:02 pm
Контакти:

Мнение от FrEeSTyLeR »

Как няма да го обезщетите бе :a106:
Пратете му 1 000 000 000 газ и я върнете 2 часа преди удара :plezZz:
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone / All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Ludetina

Мнение от Ludetina »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Aug 11 2008, 16:27) ............ и салата от цвекло и моркови.

.......................

Кво си праийти вий тука дружинката?
Без зеленце ли :k015:

БТВ: и аз прочетох темата ... хихихи ... Админо се е погаврил малко :) .... дет се вика - направил си е веселото :P
Последна промяна от Ludetina на пон авг 11, 2008 2:51 pm, променено общо 1 път.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Добре де, ам аз се порових малко и не видях никъде да пише "забранен е шпионажа на 1:1:1" Някой може ли линкче да даде? Че много правила станаха вече...
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Aug 11 2008, 17:20) Добре де, ам аз се порових малко и не видях никъде да пише "забранен е шпионажа на 1:1:1" Някой може ли линкче да даде? Че много правила станаха вече...
и аз не съм казал, че е забранен..... просто си има последствия ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Всички сте каси и това си е ... До колкото разбрах, админа не стига, че е бъгер, ами е мултак ... Или с раздвоение на личността. А ? Нали познах, CRoYaL ? Ама те целия съюз Бира-Скара е така деа ... Като се започне от Димовиста, Астарезе, КРоял .... Не ви ли е срам малко ? Искам обезщетение, че ми причинявате психически наранявания и телесни такива ... Че да докато се смея с вас се поударих тук-таме ... Тъй като не съм алчен, съм доволен и на 1-2-3-4-5- десетина сеанса при Мистерия, но не по-малко от 25 поредни такива .... :unibrow:
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”