Абе ти не четеш ли?! Кой е казал нещо за 4 часа? В 4 часъ са го нападнали!Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Aug 10 2008, 09:19) Иначе е много нечестно да те напада човек с 1000 точки повече,а пък и в 4 часа ...
KRISKO vs TAXI
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Последна промяна от LoaD на нед авг 10, 2008 9:53 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
tequilasunrise
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 01, 2008 9:00 am
- Контакти:
- Taxi
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 29, 2008 1:24 pm
- Контакти:
Ето го и моя учителJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 10 2008, 11:08) Ей изядохте го, като пирани сте. Нормално е за едно дете да има развинтено въображение и непремерени приказки, в наше време е нормално и да не е на ти с правописа. Но пак не заслужава така да му се нахвърляте.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435335][/url]
Само на хакер ще ми станеш ... внимавай. Хера.
>> [b][color=red]Абе ей Xepa кой ти даде да ми сменяш подписа :) и от къде мислиш че съм хакер и т.н.???[/b][/color]
>> [b][color=red]Абе ей Xepa кой ти даде да ми сменяш подписа :) и от къде мислиш че съм хакер и т.н.???[/b][/color]
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Taxi написа:Цитат(Taxi @ Aug 10 2008, 11:24) Ето го и моя учител![]()
явно си пропуснал бая матриАл мойто момче ....спри се излагай поне - стана за смех
Цъкай си там, понаучи се на това-онова, па тогава се изявявай като клоун - ма от друга страна, БФ Обществото има нужда от пресни попълнения ала Дим4о и Падналия - давай, имаш по стъпките на кого да вървиш
- Taxi
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 29, 2008 1:24 pm
- Контакти:
Може да спреш да спамиш и да видим некой истински коментар за тази битка.monty написа:Цитат(monty @ Aug 10 2008, 11:54) явно си пропуснал бая матриАл мойто момче ....спри се излагай поне - стана за смех![]()
Цъкай си там, понаучи се на това-онова, па тогава се изявявай като клоун - ма от друга страна, БФ Обществото има нужда от пресни попълнения ала Дим4о и Падналия - давай, имаш по стъпките на кого да вървиш![]()
Това че съм малко години ,не ви дава права да се закачате.Ако имате някакви проблеми ги пишете на ЛС и ще ги обсъдим.Отнася се за всички.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435335][/url]
-
tequilasunrise
- Редник (Private)
- Контакти:
[StarDragon] KRISKO Vs. [VENDETTA™] federaciq 
Някой пак намаза с остатъкаРециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
177600 метал
142400 кристали
0 газ
от: [5:94:15]
На този координат вече има:
0 метал
35200 кристали
88800 газ.
Последна промяна от tequilasunrise на пон авг 11, 2008 12:18 am, променено общо 1 път.
-
tequilasunrise
- Редник (Private)
- Контакти: