Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
dios написа:QUOTE(dios @ Aug 10 2008, 16:55) Твойте са стари,застояли, а моите с нови лъскави корабчета. А ма ха. Къде се буташ с трошките. Пък и тарикат - без пари неговите най-отгоре да били.
Абе я се разкарай с твойте не опитни бойци пеленачета с лачени нови корабчета, моите са опитни асове с поне 10 свалени врага в двубой
Едит: явно го обърнахте на спам поне преместете темата в оффтопик.
Последна промяна от stan4o на нед авг 10, 2008 4:21 pm, променено общо 1 път.
stan4o написа:Цитат(stan4o @ Aug 10 2008, 18:15) Абе я се разкарай с твойте не опитни бойци пеленачета с лачени нови корабчета, моите са опитни асове с поне 10 свалени врага в двубой
Едит: явно го обърнахте на спам поне преместете темата в оффтопик.
Сам си го пожела .
а сега спаааммм.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Току що добавих две чисто нови оферти и хайде познайте каде са най-горе или най-долу?
ИД-тата им са 722 и 724 т.е. чисто нови кораби топли излязли от корабостроителницата!
stan4o написа:Цитат(stan4o @ Aug 10 2008, 19:34) Току що добавих две чисто нови оферти и хайде познайте каде са най-горе или най-долу?
ИД-тата им са 722 и 724 т.е. чисто нови кораби топли излязли от корабостроителницата!
В такъв случай вероятно се нареждат най-отдолу, за да изплуват старите. Тъй като и във Втора ми я изкара най-отдолу офертата. Макар че досега винаги са се подреждали хаотично. Явно не се знае с точност. Само в Гилдията на търговците всичко се знае, ама там зор се влизало - разни подкупи, парички трябват, абе не ти е работа .
Последна промяна от LoaD на нед авг 10, 2008 6:11 pm, променено общо 1 път.
stan4o написа:QUOTE(stan4o @ Aug 10 2008, 18:15) Абе я се разкарай с твойте не опитни бойци пеленачета с лачени нови корабчета, моите са опитни асове с поне 10 свалени врага в двубой
я не ни пробутвай корабчета с половин дървени крила и неработещи двигатели
misterya написа:QUOTE(misterya @ Aug 10 2008, 22:45) Виж, провери при секретаря ми (skorpionbg)... Той държи план-графика ми за сеансите ми...
беее за какви сеанси говорим ? яя кажете може да се впусна и аз
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]