Иначе верно на РР аватара беше първо лъв,после дюи от "Малкъм".
Я зарежете играта върете пийте по ина биричка.За предпочитане с мезе.Ако може и мезето да е ребърца на скара...
Така и направих ... На цяло десетдневно море отидох с два 90-часови сейвъна ... Купон, пиене, наргиле, карти и много много ама мнОоОго ... ... ... пържени картофки (и пикантниEvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Aug 10 2008, 15:21) Я зарежете играта върете пийте по ина биричка.За предпочитане с мезе.Ако може и мезето да е ребърца на скара...
![]()
Аз като гледам разликата в точките ни, не виждам как може да има разлика между мислите и действията ми.Ама сигурно си прозрял подсъзнателното ми аз което сигурно единствената му цел в живота е да нацвъка следващото ниво мина...Все пак вие сте специалиститеJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Aug 10 2008, 15:43) Аз открих решението, бф да не ми пречи на бирата. Просто не правя флота, тук там някой рец и те тва е. Пък зомбитата нека си маат. Ех, че било убаво да имаш мина над 10лвл.
Зла Сило ти си меценат на собствените си мисли, които може и да са един вид изкуство, но и нямат нищо общо с действията ти, скрита лимонка си ти ...