Шпионирам аз админ в вселена СПИЙД от което админа ме атакува с 99 ЗНС-та (което ми го каза на ЛС) от което аз изхарчих бая газ за да си вдигна флотата. и бих искал някакво обещетение за нанесени психически травми (все пак играя тука се мъча да оцелявам от играчите и всичко да беше прецакано от админа) и изхарчената газ
Искане за обещетение
-
tequilasunrise
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 01, 2008 9:00 am
- Контакти:
Става въпрос за следното:
Шпионирам аз админ в вселена СПИЙД от което админа ме атакува с 99 ЗНС-та (което ми го каза на ЛС) от което аз изхарчих бая газ за да си вдигна флотата. и бих искал някакво обещетение за нанесени психически травми (все пак играя тука се мъча да оцелявам от играчите и всичко да беше прецакано от админа) и изхарчената газ
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Кат си отворен и тарикат не с 99 а с 2000 щи влезне

[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
-
skorpionbg
Реално погледнато, вероятно има основателна причина за иска. Все пак крехката психика на играча е наранена от вероломната и груба интервенция от страна на admin. Решението и начина на компенсация подлежи на дискусии. Очаква се, Вселенския Координационен Правен Съвет да се събере и да обсъди създалия се казус!
Последна промяна от skorpionbg на нед авг 10, 2008 10:31 am, променено общо 1 път.
-
tequilasunrise
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 01, 2008 9:00 am
- Контакти:
-
skorpionbg
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
А обезщетение за наранената ти психика знаеш да искаш, м?tequila-_^ написа:Цитат(tequila-_^ @ Aug 10 2008, 12:41) Не не ме е ударил.И не мисля ,че действията на админа са подсмиване към играча, плюс това незнам ,че не трябва да шпионирам админ , за 1ви път ми се случва да го направя.
И се пише обеЗщетение!
Абе няма ли някой в тоя форум да направи тема без да е със скрито и умишлено заяждане към екипа на играта?!
Последна промяна от misterya на нед авг 10, 2008 10:47 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.