Ама то си требе пипи да се сетите...
Старото БФ
-
gajet_killer
Има нещо вярно като се замисляmisterya написа:Цитат(misterya @ Aug 8 2008, 22:37) Те играчите не са намалели, а мултаците са изчезнали...![]()
Ама то си требе пипи да се сетите...![]()
Иначе аз когато се зарибих цъках само по ИнтерНет клубове. Помня тогава, че когато направех щит, па камоли голям, се сцепвах от кеф - бях непобедим, имам голям щит все пак
Последна промяна от gajet_killer на пет авг 08, 2008 8:46 pm, променено общо 1 път.
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
... и аз имам такива спомениgajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Aug 8 2008, 22:57) Иначе аз когато се зарибих цъках само по ИнтерНет клубове. Помня тогава, че когато направех щит, па камоли голям, се сцепвах от кеф - бях непобедим, имам голям щит все пакДаже спорех с един приятел (тоя, който ме зариби), че няма как да си пуснеш повече от един голям щит, не е реално и сигурно е някакъв бъг
Няма да забравя момента, когато си извадих боен кораб за 1-в път през Детмача на 2 (или 3-ти) рунд на 1-ва вселена. Този кораб беше извънземен за мен
Иначе защитката си я тачех много (2, 3 гауса и 100-тина (леле, трицифрено число) ракетни бяха напълно достатъчни да ме карат да спя спокойно
). Бе, спомени
![]()
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Аз като се сетя тези,които ме зарибиха,какви работи са ми разправяли
Първият рунд,който го играха нямаха мина за газ(защото не било РЕНТАБИЛНО
)=>нямаха и 1 полет за целия рунд
само мини и тук-там грандиозна защита от порядъка на 5 малки лазера
Втория рунд започнаха да летят
Нооооо то това беше ...
един полет...
с транспортьори и скаути с мисия ШПИОНАЖ
и по техни разкази за трагичния инцидент:
"Пратих ги и не се върнаха повече
"

Първият рунд,който го играха нямаха мина за газ(защото не било РЕНТАБИЛНО
само мини и тук-там грандиозна защита от порядъка на 5 малки лазера
Втория рунд започнаха да летят
Нооооо то това беше ...
един полет...
с транспортьори и скаути с мисия ШПИОНАЖ
и по техни разкази за трагичния инцидент:
"Пратих ги и не се върнаха повече
Последна промяна от Skullcollector` на пет авг 08, 2008 9:15 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
IcE_cLaW
- Редник (Private)
- Регистриран: чет юли 03, 2008 1:09 pm
- Контакти:
аз пък се зарибих като 1 ден тати се пребра и разправи как трябвало да гледа на някав негов фр флотата обаче заспал и го занулили аз го питах на коя игра и той ми разказа за БФ тогава се регнах във вселена 3 със ник Susrsan_4u6kata
имах 0 точки и подадох молби в над 20 от 1вите съюзи
обаче тъкмо дигнах 10 точки (ооо 10тата беше голяаааааааааааааама мъка) и прочетох че ще ресват вселената псувах тия които ще го направят (тогава не знаех за съществуването на админи
) и се регнах във 1ва с 1 фр напраихме съюз и няма да забрая 1вата си воина.... и 1вата битка ... нападнаха ме и аз ревах на сички гитове как да накарам скаутите да се бият с враговете като ми казаха че трябва да ги само да ги остава на планетата аз го направих и с гордост видях как 15те ми скаута са разбили 3те вражески изтребителя
спомням си как извадих кръст..... Тогава бях страшно горд и се чудех има ли по - силен от мен
еееееееееех спомени, спомени ...
еееееееееех спомени, спомени ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429118][/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Plevel написа:Цитат(Plevel @ Aug 8 2008, 22:34) Ха, ама вие ботове, още ли я играете тая игра![]()
![]()
![]()
Има няма, мине се малко време и някой който вече е станал мултимилионер, има 3 жени и 48 любовници, 26 фирми, прекарва времето си основно по Ривиерата играейки на прескочи кобила с яхтите си, влезе у жалкия ни форум да ни пита - "Кво прайте още тук бре балъци". Айде няма нужда бре "Нео"
пс: А, забравих резонния въпрос, в коя(по скоро в кои) вселени играеш с акаунти тип "Гинка", "Пенка", "Спиридонка", "nonexistent" и т.н.?
Последна промяна от JackDaniels на съб авг 09, 2008 12:06 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
То май и ти я играеш,ама както и да еPlevel написа:Цитат(Plevel @ Aug 9 2008, 01:34) Ха, ама вие ботове, още ли я играете тая игра![]()
![]()
![]()
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
-
Plevel
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
- Контакти:
Чичо Джак, повече те уважавам стъклен.JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 9 2008, 02:02) Има няма, мине се малко време и някой който вече е станал мултимилионер, има 3 жени и 48 любовници, 26 фирми, прекарва времето си основно по Ривиерата играейки на прескочи кобила с яхтите си, влезе у жалкия ни форум да ни пита - "Кво прайте още тук бре балъци". Айде няма нужда бре "Нео"![]()
пс: А, забравих резонния въпрос, в коя(по скоро в кои) вселени играеш с акаунти тип "Гинка", "Пенка", "Спиридонка", "nonexistent" и т.н.?
И ся стига агресия, още малко ще искаш да ме набиеш дето съм го писал това.
Защо реши така?Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Aug 9 2008, 02:06) То май и ти я играеш,ама както и да е![]()
Последна промяна от Plevel на съб авг 09, 2008 12:43 am, променено общо 1 път.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]
[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]
[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Ъ. Хемингуей[/b]
[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]
[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]