За Олимпиадата в Пекин

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Първият мач е на 10 август от 14:00 часа българско време срещу домакините.

На 12-и от 16:00 часа играем с Япония, а два дни след това срещаме САЩ, отново по същото време.

На 16-и е двубоят ни с Италия от 8:30 часа наше време, а последната среща е на 18-и срещу аутсайдера Венецуела в 4:00 часа сутринта.

Ей наще български лъвове. Чудно ми е що на всички спортни сайтове не им е хрумнало да пуснат програмата по часове и минути, както си му е реда, ама карай.
Аз лично съм си определил тройката, на която най-много ще се радвам при медал. Първо е златен медал на волейболистите. Не знам дали ще стане, но ще се радвам уникално много. Второ е на маратона по плуване - 10 км. и Петър Стойчев. Трета е Станка Златева.
"Времето променя, времето подменя."
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@Then and Now - играем в неделя от 15:00, не от 14:00.Китай е на GMT+8, ние сме на GMT+2, но в момента сме с лятно часово време, което означава - GMT+3.А и според БНТ е от 15:00 :lol: Остава и това да са оакали и ще е голям купон :)

Иначе дано нашите момчета ги разбият.Нещо не съм обнадежден от резултатите в Световната лига и контролите, но ако се стегнат и играят както могат - ще ометат всичко по пътя си :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Aug 8 2008, 00:09) @Then and Now - играем в неделя от 15:00, не от 14:00.Китай е на GMT+8, ние сме на GMT+2, но в момента сме с лятно часово време, което означава - GMT+3.А и според БНТ е от 15:00 :lol: Остава и това да са оакали и ще е голям купон :)
Те и другите требва са ги сбъркали тогава. Деа знам. Това единствено намерих. БНТ-то имат някаква такава обща програма - от/до, скапана работа. Със сигурност тея дни ще ги има във вестника - даже утре, май.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

А бе а каква беше оная простотия на китайците .. някой се бил вмъкнал и снимал всичко там на стадиона ли , знам ли го какво е ... пуснал е снимките в интернет и тия били бесни :lol: :lol:
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

Церемонията по откриването. Някъв кореец, май, дръпнат такъв, да се впише незабелязано. Та, снимал част от репетициите. Обаче малка част. Те и без това китайците са способни да я променят за началото на Олимпиадата - в тях не се съмнявай. Аз се усетих, че не трябва да го правя, когато видях Гнездото завършено. Както се казваше в един виц от преишните игри - "Отишъл президента на Гърция на посещение в Китай и попитал как вървят подготовките. Китайците му отговорили "Чудесно, ако вървим така, до края на 2007 ще сме готови. А вие?" "Ами ако продължаваме така и ние ще приключим тогава."
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

globe написа:QUOTE(globe @ Aug 7 2008, 23:16) А бе да ти кажа като че ли най-обещаващи са волейболистите ... някакси най-много на тях се надяваме за медал... иначе пожелавам успех да всички наши спортисти на олимпиадата ... и дано донесат доста медали към Бъглария навръщане ;)
Това че само на волейбол и фитбол се обръща внимание в България,не означава че нямаме надежди за медали.Момичето в борбата е нямала загуба от 2 години насам в официален мач.Армен Назарян също има големи шансове за медал.В срелбата ще се борят с всички сили за 3 пореден златен медал на олимпииски форум !!!Румяна Нейкова все още има сметки за уреждане свъзани с гафа от Сидни 2000 и сребърния и медал.Време е да отдадат заслуженото и на Йордан Йовчев.Не ни отписвай прекалено бързо с единия волейбол!!! Всички спортисти,които отиват на олимпиада не са тръгнали за загуба.Можеш да си сигурен.Едва ли волския им труд в продължение на 4 години би бил пропилян,защото нямаме шансове.Както се казва ще видим на Видиовден.Всички на чертата !Тренировката свършва съдията като каже СТАРТ не по-рано !

Ние пак ще се върнем на върха
Последна промяна от blademaster_rado на пет авг 08, 2008 1:43 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Aug 8 2008, 15:42) Време е да отдадат заслуженото и на Йордан Йовчев.
Ако и китайците, като наглите ни южни съседи си набутат техен кривоглед бабун преди нашия, при положение, че дори останалите състезатели не го доумяват, готвача в китайския наблизо да му мисли просто... ше го накарам си опита от собствените си маджи... да са гърчи там... :)

А пък и: http://olimpiada2008.ubb.bg/new/news/10 :(
Последна промяна от LoaD на пет авг 08, 2008 2:14 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Вярвам,че всичко ще е наред.Сега в Пекин е 11 часа,а температурата е 32 градуса.Едва ли някой може да има сила в такова време и висока влажност.Това ще са най-големите спънки на олимпиадата.Вярвам че спортистите ни ще се климатизират. :a013:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Aug 8 2008, 16:41) Вярвам,че всичко ще е наред.Сега в Пекин е 11 часа,а температурата е 32 градуса.Едва ли някой може да има сила в такова време и висока влажност.Това ще са най-големите спънки на олимпиадата.Вярвам че спортистите ни ще се климатизират. :a013:
Дано да не е към планински климат, че ще ни донесат сняг на връщане...радо - между реализма и дървената философия има разлика.Прочети си мнението и помисли от коя точно страна си.Като се замисля - с туй коремче и аз имам шанс на 100 метра спринт...по твойта логика :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Чувам по новините, че имало проблем с волейбоистите. Че аз на тях се надявах, хех :(
Отговори

Върни се в “Off Topic”