Телефони

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Old School :) :) :lol: :lol:
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

globe написа:QUOTE(globe @ Aug 6 2008, 15:37) И все пак най-добрия телефон си остава Siemens A55 :) :) :lol: Меткал съм такъв от къде ли не ... на платното преди един тунел го метнах , две коли минаха през него ... е да разглоби се ... малко беше поиздраскан, ама после си го сглобих и си тръгна без проблеми ... те това е телефон те .... :lol: :lol:

А, то и моят А60 изкара 2 години...а за това време 2 пъти падна от джоба ми, докато се бях засилил с рикша и се потроши на парчета и един път докато цъкахме баскетбол, пък освен отчупените малки парченца нищо му нямаше, дори батерията докрая си държа по 5-6 дена. На тоз телефон явно му се живееше :D
Последна промяна от DeadMan на ср авг 06, 2008 6:56 pm, променено общо 1 път.
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Точно точно ... тия най-старите сименси ... имаше и едни ериксони(преди да станат сони ериксон) ... малееее такъв телефон ... като тухла беше буквално, и на форма 1 към 1 ... нямам думи уникален телефон ... антената 50 сантиметра ... с него съм играл 21 на кош... но за съжаление той после не потегли ...
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Е там му е грешката. Моя сименс потегли. А дъртия има А55. Уникална машина. Може би вече е на почти 6 години, ама батерията му държи 8 дни, като се има на предвид, че телефона не слиза от ухото му. Даже си спомням, че един път падна във 120 литров варел с двигателно масло. Като извадиха още вървеше. Така и още върви. Ама няма ръждясване тоя телефон ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ Aug 5 2008, 21:34) Точно. Има и един дори по-стар модел. По-голям и по-здрав.

нокиа хамелеон му викат .използва се като лично предпазно средство в състояние е да се справи с шопска глава демек неутрализира я на 100%
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

globe написа:Цитат(globe @ Aug 6 2008, 15:37) И все пак най-добрия телефон си остава Siemens A55 :) :) :lol: Меткал съм такъв от къде ли не ... на платното преди един тунел го метнах , две коли минаха през него ... е да разглоби се ... малко беше поиздраскан, ама после си го сглобих и си тръгна без проблеми ... те това е телефон те .... :lol: :lol:
имате конкуренция ериксон 628 лично аз съм го изпускал от 7 етаж.сглобих го и работи
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

corpusdelikti написа:Цитат(corpusdelikti @ Aug 7 2008, 06:49) имате конкуренция ериксон 628 лично аз съм го изпускал от 7 етаж.сглобих го и работи
Значи бие Siemens C55, който летя от 4-тия :) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

в крайна сметна си зех тоя , верно ,че нема Wi-Fi ма безплатните зони в софия са малко па камоли в провинцията , титанев е та и да пада боли ме достойнството :) телефон баш като за мене http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=888
Последна промяна от Raid на чет авг 07, 2008 5:06 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Off Topic”