Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Aug 6 2008, 09:19) Ники, не, че нещо, ама съм си в Бг бре Просто искам Фърчи да дойде, че да се посмея. Че ако не друг, то поне той го може ... Тъй де, да се прави на идиот /Върки, да не се обидиш, просто се шегувам .../
Лошо .... Очакваме гости ... Ама нямам спомен кои са ...
Ван сега се събуждам и гледам темата Касо,пияницо неко ден шси мерим възможностите,имаи в предвид че аз много не пия от някъде 2 години заради болни бъбреци,иначе на година по 1 път се отпускам да се намрътва
Ти помисли коя братовчедка шми отпуснеш да омажа,неко така сгодничка русолява
Па шъ земем се съберем малко Булфлийтъри да пийм по неко и друга мастика,Мъ после ни моем си опраим дъхъ баце,коя шни връже,ама възможно е на,на практика БГ русолявите са много лесни
Последна промяна от varkulak на ср авг 06, 2008 11:14 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
duinox написа:QUOTE(duinox @ Aug 6 2008, 13:14) елеле ти в какъв филм си момче
Аи дуини,дуини,по принцип когато излизам с познати винаги е Филм.Нямаш си и напредстава кви комедий са баце,щури купончета,нагъцкано нагъцкано така ако ме разбираш,много моми се прехвърлят от ръка на ръка
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Aug 6 2008, 12:56) неееем
мисля, че става въпрос за един IPod и една друга красива флитърка Тук, може би се крие отговор
Кабела крътеше мивки баце,пътя по които минаваше само
Дуини замълчи!!! и понятие си нямаш от жени на честта,готови на всичко да те удовлетворят
Последна промяна от varkulak на ср авг 06, 2008 11:33 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Вълчо, почваш сериозно да ми лазиш по нервите! Не ми дреме за сексуалните ти проблеми, но тук ще се съобразяваш какво пишеш, капиш? Приеми го това като спестен втори жълт!
Последна промяна от varkulak на ср авг 06, 2008 1:55 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Хубаво е да оценявате това, което ви се дава, а не да се налага да ви се вземе за да го оцените. Въркулака ако изобщо смята някога повече да пише в този форум, ще е добре да си осмисли основните понятия и възприятия. Пък и не само той. Толерирането на дебилизъм не е сред приоритетите ми, както и толерирането на шовинизъм....а и на феминизъм
Ако не може да се справяте с емоциите си, то има специализирани заведения и там потърсете помощ. Смятам, че по-голямата част от пишещите тук са достатъчно интелигентни за да могат да определят сами за себе си къде е границата и къде не трябва да се стъпва.
Та те така...
Последна промяна от skorpionbg на ср авг 06, 2008 1:13 pm, променено общо 1 път.
"Манията за величие действително съпътства повечето психични болести."
"...че във всеко едно отношение ако поискам съм по умен,колтурен и винаги ама винаги прав."
Много красиви думи в този цитат! Особено горните в тези две изречения, които измерват и окрасяват и дълбокото ни АЗ, нали?
Fr0z3nSouL™
Нали не искаш да ни оставиш без присъствието си?
Знаете какво следва с "адвокатите".
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.