Едит: От темата пиене и жени ги коментирах, ама забравих булфа ... Ама той Фърчи играе и заради мен. Нали бе, касо ? И вземи направи едно гости, че да се посмея като хората с теб. Па и да те видя колко много пиеш
Пиение,булф,жени и пиение
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ае култуво е ... Няма 2 мнения. Ама аз ... снощи мама й и мастика. Седнах да си пия вкъщи. По едно време ми се обадиха да отида до бара и нямам спомен с коя се прибрах ... Че бяха 2 хубави момиченца там. Само знам, че имам 2 смучки на видно място и още няколко на по-невидимо ... Да не говорим за очилата, които ги намерих под леглото де, и за тия обувки ... Аз не си спомням някога да съм носил токове, които са 37ми номер .... Ама поне ще разбера коя е била, като дойде да си ги вземе ...
Едит: От темата пиене и жени ги коментирах, ама забравих булфа ... Ама той Фърчи играе и заради мен. Нали бе, касо ? И вземи направи едно гости, че да се посмея като хората с теб. Па и да те видя колко много пиеш
Последна промяна от VaN__ на ср авг 06, 2008 7:07 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Колега, мисла да вода жената и детето за 2 дни на прогулка септември.Викам ви напраим едно гости, че ми се пие сливенска перла(без захар) и ми се преяде балканджийски кашкавал ( мазен, мазен ).VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 6 2008, 09:06) Ае култуво е ... Няма 2 мнения. Ама аз ... снощи мама й и мастика. Седнах да си пия вкъщи. По едно време ми се обадиха да отида до бара и нямам спомен с коя се прибрах ... Че бяха 2 хубави момиченца там. Само знам, че имам 2 смучки на видно място и още няколко на по-невидимо ... Да не говорим за очилата, които ги намерих под леглото де, и за тия обувки ... Аз не си спомням някога да съм носил токове, които са 37ми номер .... Ама поне ще разбера коя е била, като дойде да си ги вземе ...
Едит: От темата пиене и жени ги коментирах, ама забравих булфа ... Ама той Фърчи играе и заради мен. Нали бе, касо ? И вземи направи едно гости, че да се посмея като хората с теб. Па и да те видя колко много пиеш![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Ма ти си бил мн страшен ве?!varkulak написа:Цитат(varkulak @ Aug 6 2008, 00:20) Дребен не ме караи да ти издокарам един бан,заяжданията на страна от темата,връи у лево!!!
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ники, не, че нещо, ама съм си в Бг бре
Просто искам Фърчи да дойде, че да се посмея. Че ако не друг, то поне той го може ... Тъй де, да се прави на идиот
/Върки, да не се обидиш, просто се шегувам .../
Лошо .... Очакваме гости ... Ама нямам спомен кои са ...
Лошо .... Очакваме гости ... Ама нямам спомен кои са ...
[color=red]
Абе, от кога мастиката причинява халюцинации?VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 6 2008, 09:06) Ае култуво е ... Няма 2 мнения. Ама аз ... снощи мама й и мастика. Седнах да си пия вкъщи. По едно време ми се обадиха да отида до бара и нямам спомен с коя се прибрах ... Че бяха 2 хубави момиченца там. Само знам, че имам 2 смучки на видно място и още няколко на по-невидимо ... Да не говорим за очилата, които ги намерих под леглото де, и за тия обувки ... Аз не си спомням някога да съм носил токове, които са 37ми номер .... Ама поне ще разбера коя е била, като дойде да си ги вземе ...
Едит: От темата пиене и жени ги коментирах, ама забравих булфа ... Ама той Фърчи играе и заради мен. Нали бе, касо ? И вземи направи едно гости, че да се посмея като хората с теб. Па и да те видя колко много пиеш![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
ЦитатПо едно време ми се обадиха да отида до бара и нямам спомен с коя се прибрах ... Че бяха 2 хубави момиченца там. Само знам, че имам 2 смучки на видно място и още няколко на по-невидимо ...[/quote]
Мани, мани, ми като не помниш, да не се окаже, че е било с КОЙ
. Че и те токове носят, е питай Shadow да ти каже, той има пресни спомени с такива индивиди от чужбинята, хахахаха
.
Мани, мани, ми като не помниш, да не се окаже, че е било с КОЙ
Последна промяна от LoaD на ср авг 06, 2008 7:40 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Със сигурност е тя. Вече знам. Даже знам и как се казва. Ама вече ще се напивам като ходя по барове. Тъй явно повече ми върви ... Не, че нещо, ама е хубава мадама. Ама ми е чудно едно ... От къде идиот кат' мен захлеби такова момиче ... Тъй, вече мога да доизтрезнея спокойно ....
[color=red]
неееемСиринци написа:QUOTE(Сиринци @ Aug 6 2008, 12:51) Туй ще да е с хитрата свързано.![]()
мисля, че става въпрос за един IPod и една друга красива флитърка
Тук, може би се крие отговор
Последна промяна от VaCaTa на ср авг 06, 2008 10:59 am, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]