Телефони

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
iv4eto
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 01, 2008 11:51 am
Контакти:

Мнение от iv4eto »

globe написа:QUOTE(globe @ Aug 5 2008, 13:00) по темата за телефоните ... в момента съм решил да сменявам стария к750i ... мернах 2 телефона ... и двата са доста апетитни ...

единия е този

http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=24916
но няма да е за 800 кинта :) от англия за 400 :) доста добро телефонче, пробвал съм го и доста ми хареса ..

втория вариант е ...
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=24960

Също супер добър модел , и него съм го пробвал и найстина доста приятен :)
Я да видя вашия съвет , кой от 2та ? ?
Първото което е как ще направия разлика между телефон за 800 лв и за 350 ??? После честно казано от двата никои не става сониериксона е супер голямо дърво , камерата нестава мн лоша качество за УЖ 2мп , оделно визията му е супер гадна...за нокиата N82 има повече екстри от 95 а е по евтина и е по нов модел. + това е по голям от Н82 ката така че по добре си вземи 82ката.
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Aug 5 2008, 13:04) Я като си с N82, сподели - би ли го заменила за N95? Имам известни колебания есента кой да си взема... :p140: Като че ли N82 само с по-добра светкавица и дизайн го бие... че онзи е доста голям и е слайдър.
Значи взех си нокиата януари още я нямаше в БГ , когато излезе следващия месец беше 1200 кинта аз я взех за 800 , светкавицата и наистина е мн добра , снимките ги прави по добри , приятел е с Н95 и знам за какво става дума , имам и к850 но там снимките са още по зле...аз ти препоръчшвам Н82 има места в които можеш да я намериш за 550 кинта без договор :a013:
Това е засега.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Купувал съм си веднъж скъп телефон, преди 5/6 години, струваше 730 лева, за времето си беше "най-доброто"(цяла седмица). След седмица от 730, падна на 500, след месец на 430. Оттогава имам някаква непоносимост към скъпите телефони. Значи вместо да си взема телефон за 1000 лева, мога да си взема една вечна нокия за 100 лева, страхотно мп3 за 100 лева, Плейстейшън за 300 лева, фотоапарат за 200 лева и на всичкото отгоре освен, че всеки един телефон не може да комплектова изброените с качеството им, ще ми останат 300 лева да отида още един път на море. Но може би говоря така, защото съм "патило". Моя любим телефон си остава Нокия 8210, мисля, че ми беше 2рия ми телефон, през 99 година още като излезе, мноу спомени с нея :)
Последна промяна от JackDaniels на вт авг 05, 2008 4:10 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

experriment написа:Цитат(experriment @ Aug 5 2008, 15:38) не му мисли взимай н95 :)

Дуйнокс, не лъжи хората Сони Ериксон за нищо не стават.
Имал съм и дори да ми подарят такава пръчка ще я изхвърля.

ако имате кинти - HTC diamond
Ш, ей! сони ерикссона са си доста добри.
Аз съм със СЕ z710, като до момента е минал през доста неща: падания (плочки, теракот, тротоарни, асфалт), престой в снега (три пъти, като дори не спря да свири)... Въпреки невнимателното ми отношение, до момента (да чукна на дърво) само малко се е обелил.
Майка ми имаше СЕ J300 и също беше много доволна. Същия по настоящем се подвизава в баба ми и тя няма оплаквания (освен че бил тих, ама тя е малко глуха). Е, малко пада батерията, ако четеш книжка с ReadManiac-a и свири плейъра, ама...
майка ми в момента е с w630 (или 660, бе 600 и нещо) и е адски доволна от него.
Брат ми е със W200 и е доста доволен от него. неговия е падал почти колкото моя и въпреки това се държи послушно.
Така че СЕ-тата са си добри телефони!
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
FrEeSTyLeR
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 4:02 pm
Контакти:

Мнение от FrEeSTyLeR »

Аз никога не бих си взел нито един от тези 2та понеже са кажи речи на едно изпускане живот.
Като гледам параметрите са еднакви , така че прецени слайдър или капаче предпочиташ , и вземай.
Аз съм за моторолата :a055:
Последна промяна от FrEeSTyLeR на вт авг 05, 2008 4:31 pm, променено общо 1 път.
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone / All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

до пича дето се чудеше дали да си вземе n95 8 gb . Наскоро излезна това, което за момента е по-добър вариант.

http://www.gsm.bg/catalogue/phoneintro/?PhoneID=5736

А и на мен тази Нокия ми се вижда, прекалено голяма и неудобна за телефон, въпреки много си функции, ако все пак си решил, изчакай, можеш да си вземеш още по-голям "куфар" - ето това се задава

http://www.gsm.bg/catalogue/phoneintro/?PhoneID=5691

Цените на Iphone-ите също поспаднаха доста и са също много добра оферта, а и освен големия брой функции изглеждат cool...

Не съветвам никой да си купува самсунг мое лично мнение е, че не струват. Сони Ериксоните са много добри телефони - един К850 е на доста прилилични пари в момента ... а за това че били "пръчки" ще кажа само, че карах близо 5 години с Т630 и все още го ползвам като втори телефон , батерията му трае 4 дни с по няколко разговора на ден и няма грешка и до ден днешен ...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

iv4eto написа:Цитат(iv4eto @ Aug 5 2008, 17:36) Значи взех си нокиата януари още я нямаше в БГ , когато излезе следващия месец беше 1200 кинта аз я взех за 800 , светкавицата и наистина е мн добра , снимките ги прави по добри , приятел е с Н95 и знам за какво става дума , имам и к850 но там снимките са още по зле...аз ти препоръчшвам Н82 има места в които можеш да я намериш за 550 кинта без договор :a013:
PsyComa написа:Цитат(PsyComa @ Aug 5 2008, 18:49) до пича дето се чудеше дали да си вземе n95 8 gb . Наскоро излезна това, което за момента е по-добър вариант.
Хм, последният, който си бях харесал и си взех, бе 3250refresh White-Grey, когато излезе, и до ден днешен съм изключително доволен от нея (да не говорим, че е и като нова, само дето й поизтърках джойстика и сега е черен, вместо сребрист), но явно голям мрънкалник и перфекционист съм станал, та искам сега и по-добра камера. Та това ми е зорът. Преносим "компютър" като N95 чак не ми трябва, тъй като лаптоп вече си имам :) . 82-ката е по-удобна като че ли, а щом казваш, че и по-добре снима... мен затова ми е. От игри и програми за SmartPhone ми втръсна в 11ти клас някъде, а от mp3-то на 3250 съм предоволен, че и по-добър саунд май не съм чувал някой друг да вади (не че съм чувал всичко де). Пък си правя сметката и че сегашната Нокийка няма да я продавам, прекалено си ми е хубавичка, та и спомени носи. Май на това ще се спра. Че и ще ми останат към 4-5 стотака за Джонита. Хъъъ, к'во да иска повече човек за началото на август месец :) . Все пак, аз не съм от бързаците, а и по-добре утре на трезва глава да го мисля това :) . Те GSM-ите с всеки месец падат с по 100 лева... идеално просто. Ще изчакам още 1 година и ще си накупя цял кочан Нокии, баси :) .

P.S.: Напред към баровете... а CORWIN да си ми върни загубения рециклаж от лага :P . И ше пада черпене, ай промис.
Последна промяна от LoaD на вт авг 05, 2008 5:48 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Ама и ти си си прав ... за какво ти е преносим компютър като тия пари могат да отидат за "пиение", както казва Върки :) :) Напълно одобрявам тая идея :) :)
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Абе всичките сте мега разбирачи вееее! Вземи си една нокийка от мощните серии. Имам предвид от най-старите. Тип тухла-четворка. Няма чупене, няма проблеми, няма какво да му се развали. Пет години си изкарваш от раз. Освен ако: не забиваш пирони с него(което го прави без проблем), не трошиш камъни, не го хвърлаш от над четвъртия етаж(просто шансовете за оцеляване намаляват от 100% към 50%), не трепеш хора, не къртиш стени, не го газиш с кола(ще му пукнеш дисплея и ще го надраскаш), не го трошиш с чук и други такива дейности. За вода няма притеснение, щото и да го намокриш и да го погизнеш дори - един сешоар му стига и тръгва идеално. Няма никакви проблеми.
Леко от по-човешките модели, пак стабилни(моят е такъв, две години нищо, въпреки че доста съм го изпускал)
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=18628

П.С. Мойто предложение е за телефон.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Истината е в нокиа 1100 ... даже е обурудвана с фенер ... само дето вече са дефицит ... :) :) :lol: :lol:
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

globe написа:Цитат(globe @ Aug 5 2008, 21:44) Истината е в нокиа 1100 ... даже е обурудвана с фенер ... само дето вече са дефицит ... :) :) :lol: :lol:
Има и гласова аларма - т.е. "Досаден-женски-глас-който-ти-казва-колко-е-часът-все-едно-ти-чете-конско"

@Then, това дето го описваш не е нокиа, а SE T290 :D Всичко описано плюс тестове на ускорението и сблъсъка с твърди обекти тип стена :D
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”