бъг в спиида

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

18. В доклада от шпиониране има бутон "Симулирай" . След като се използва този бутон, играта ви препраща към автоматично попълненият с данните от шпионажа Симулатор за битки и остава само да се попълнят данните на Атакуващия.

а дефакто такъв бутон няма

метал: 26194 кристали: 15171
газ: 5891 Енергия: 773

Информация за корабите и защитните установки:

Шпионска сонда 2 (0 ниво)

Ракетна установка: 7

Шанс за провал 26%

и това не рабрах

17. Атаки:

* атаките с шпионски сонди не са разрешени.
видях че един е предложил да могат да летят на атака с друг вид флота.
Аз го разбирам това че не можеш да пускаш бърза атака с цел виждане на процентите му,а със друг вид флота може да се лети с цел атака както си беше минали рундове с цел сейв :) .или аз греша в разбирането си
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Благодаря за сигнала....
- наистина е пропуснат бутона за прехвърляне на узнатата от шпионаж информация към калкулатора за битки...
ще предам на дизайнерите за оправяне в понеделник.
- сондите са забранени за участие в мисия атака.....
техния сеив ще си го правите по друг начин, ако толкова държите на опазването им :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Така е, като всеки си развие търговския, като ще прави сейв ги пуска там, и по тази логика винаги трябва да има сонди в борсата, пък и ще видим кой прави сейв и кой не ;]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Начини за сейв на сонди много.Стига да помислиш малко.Зема и аз ли да се ръгна у тоя спийд,че гледам бая каси са се събрали.Ше земат да прелеят. :a013: :a055: :girl_witch:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”