когато се построи фабрика за роботи и когато партидите са разположени , ако фабриката се разруши до 0-лево партидите пак остават.
ПП. когато копуваш полета пише закупи 10 полетаза 100 кредита като цъкнеш ти изписва вие получихте 5 полета ,а дава 10 оправете текста
ПП2.Сигнатурата може да бъде използвана за комерсиални цели , защото кодът и съвпада със този за закупуването на кредити!!!
Бъг
1. В 4 сутритна на рефреша, ще паднат от мините ищ е имаш 0 в мините, докато не сиг ис ложиш обратно.Raid написа:Цитат(Raid @ Aug 2 2008, 15:44) когато се построи фабрика за роботи и когато партидите са разположени , ако фабриката се разруши до 0-лево партидите пак остават.
ПП. когато копуваш полета пише закупи 10 полетаза 100 кредита като цъкнеш ти изписва вие получихте 5 полета ,а дава 10 оправете текста
ПП2.Сигнатурата може да бъде използвана за комерсиални цели , защото кодът и съвпада със този за закупуването на кредити!!!
2. ...
3. Мисля, че отдавна се знае, че сигнатурата, и всичко свързано с акаунта /код за нанота и пр/ се гледа по ID-то на играча.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- nirvana_
- Редник (Private)
- Регистриран: нед юли 20, 2008 10:25 am
- Контакти:
Използвах този раздел вместо да отварям нов за да задам въпроса си ...
Отново се отнася за нанокредитите :
Преди малко пратих съобщение с кода за 100 нанки, всичко беше точно (номера и текста) и естествено го изпратих за да получа нанките си,но след секунда изчакване за пращане на съобщението ми изписа , че не е доставено... Има някаква забрана за началото на рунда или просто има некъв бъг... Моля по-бързо , че тези нанки ми трябват за утре и следващия ден... може би няма да съм активен и трябва да помисля за един мод или протекция
Отново се отнася за нанокредитите :
Преди малко пратих съобщение с кода за 100 нанки, всичко беше точно (номера и текста) и естествено го изпратих за да получа нанките си,но след секунда изчакване за пращане на съобщението ми изписа , че не е доставено... Има някаква забрана за началото на рунда или просто има некъв бъг... Моля по-бързо , че тези нанки ми трябват за утре и следващия ден... може би няма да съм активен и трябва да помисля за един мод или протекция
Последна промяна от nirvana_ на съб авг 02, 2008 5:04 pm, променено общо 1 път.
[color=#2E8B57]Душата ми не е пътека-
да преминеш и да си заминеш.
Душата ми не е камина-
да се стоплиш и да си отидеш.
Душата ми е храм -
влезеш ли, оставаш там!
[/color]
Душата ми не е камина-
Душата ми е храм -
влезеш ли, оставаш там!
[/color]
-
skorpionbg
- nirvana_
- Редник (Private)
- Регистриран: нед юли 20, 2008 10:25 am
- Контакти:
Аз парички имам... и никакви лимити не съм минавал... досега винаги всичко е ставало а сега незнам какво му има. Но ще проверя телефона си. Едва ли ще е той или картата. Всичко е ново 
[color=#2E8B57]Душата ми не е пътека-
Душата ми не е камина-
Душата ми е храм -
влезеш ли, оставаш там!
[/color]
Душата ми не е камина-
Душата ми е храм -
влезеш ли, оставаш там!