Картинката на планетата

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

Картинката на планетата нещо не ме кефи, даже ми е гадно да я гледам, а не знам какво да правя.Нямам 15 нано и съм безсилен.И тъй като тук е мястото за идей моята е такава:да се махне цената 15 за планета или да си остане пак толкова,но да се добави възможност за смяна на картинката на планетата с произволна, тази опция да може да се изпълнява само веднъж и да не струва нано,а да струва само ако някой иска специална картинка.
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ Aug 1 2008, 20:47) Картинката на планетата нещо не ме кефи, даже ми е гадно да я гледам, а не знам какво да правя.Нямам 15 нано и съм безсилен.И тъй като тук е мястото за идей моята е такава:да се махне цената 15 за планета или да си остане пак толкова,но да се добави възможност за смяна на картинката на планетата с произволна, тази опция да може да се изпълнява само веднъж и да не струва нано,а да струва само ако някой иска специална картинка.
Намери си друг IMG pack, и го въведи в настройки. С други планети /мисля, че и те се включват/, така ще си я смениш. Или блокирай картинките към играта, не са ти кой знае колко нужни, все пак играеш стратегия, не попълваш оцветявка :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от pe7o »

Знаеш ли някой img pack ?
EvilForce
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Нямам никакви, ама разпитай или разгледай из форума, все някой ще да има.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ако смениш картинката,ще си изгубиш и късмета. Ще вземат да те занулкат :)
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от pe7o »

Не мога да си гледам планетата ще се самоубия и ще ви тежа на съвестта моля ви нека да иска по-малко кредити :dizzy:
EvilForce
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Оф пак безсмислена тема ... 15 нанки не е много, а и какво значение има как ти изглежда планетата .......
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ Aug 2 2008, 00:12) Не мога да си гледам планетата ще се самоубия и ще ви тежа на съвестта моля ви нека да иска по-малко кредити :dizzy:
Честно казано,зловещата истина е,че ако се самоубиеш,няма да тежиш на ничия съвест,а ще настъпи идилия и всички ще се смеят на сеира :c022:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

И моита планета е ТЕКСАСКА ТИКВА,но какво мога да направя по въпроса че е висока едва 20 сантиметра и широка 10 метра,не мога да преодолея гравитацията от обкръжаващите я гигантски планети и зли раси,пък и в новите правила баце така е по добра и по неразрушима грозна отвратителна гад,точно така тези планети могат и звезди да бутат,за тва не вервам некои да се осмели да и литне,тъй и тъй и пак тъй картинки мартинки и тем подобни атрибути хич не ми прават впечатление,правят ми впечатление акълите на дечицата обръщащи в повечко внимание на картинките и 15-сетте ннки.Е кък ли па не бих дал 50 нанки за да смена една картинка :dizzy: тцтцтцтцт

Ти баце гледаи на другите индивиди картинките,гледаи им и енергията и производството и касирваи наред,та като влезе саааааааААААбалем че са олях :lol: да му стане малко неприятно :a013: :p140: 1 и 43 е при мене копаме ли копаме,нема спирка :a066:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Оправихте играта, та до картинката на планетата я докарахте :lol:

P.S Втрки тия дни пускам унита, махай мода в 1 ва и let's talk to business.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”