[->ReLoAdeD]ImmOrTaL vS. [KROM]JustSomeone
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- DooM4o
- Редник (Private)
- Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
- Контакти:
ех пропадналий, колко си ми жалък..
рунд 5ти, вселена 2, сигурно товага си ме занулил, и то след като бях портокалов, и съм светнал като (и), по друг начин неможеш ме занули =)) колкото до бойните точки, 2 думи, прав си кривчо..
именно за тази класация играя и мисля да завърша рунда зад рояла..
а до комплексите, няма да говоря, мися че се изразих ясно пак в моя тема тук в трибуната, форумний замулетелю 
Последна промяна от DooM4o на пет авг 01, 2008 6:51 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
DooM4o написа:Цитат(DooM4o @ Aug 1 2008, 20:48) по друг начин неможеш ме занули =))
Ох, надявах се да ме предизвикаш
http://maverick-cccp.hit.bg/Maverick%20 ... 0DooM.html
А ако все още не вярваш, че съм бил аз - има кои да потвърди
И знаеш ли кое ми хареса най-много?Като влезе след битката и ми прати наивното ЛС : "не очаквах това от теб/вас" - абе от СССР-ец с една дума. Е ко да направя, че си ламя
Кефя се и как се радваш като детенце, че ще завършиш зад Рояла в най-скучния рунд досега на Вселена 2.Досега винаги е имало интрижка ала-бала, из топа, из долните етажи (тоя рунд нито ние, нито Ред арми са много активни, скука, та си бало фестивала
@thug - ми да, умирам от страх, в мод съм постоянно, направооооо мъкааааааа
И между другото, има 2ма човека, с които се съобразявам като влизам, но те не са въпросните зеленяци
Ае, аз отивам да правя тен и да пиивам бирчок. Наздраве на всички летци и помнете да не пилотирате пияни, че после създавате работа за мен и за Рояла (тои е с чистенето, аз съм снабдяването)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
lam4omalkiqzmei
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 24, 2007 4:17 am
- Контакти:
Да разбирам ли, че си играл с ника "bone_fletcher" ? Тогава се надявам си спомняш отмъщението за бутнатата ми празна планета.Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Aug 2 2008, 12:57) Ох, надявах се да ме предизвикашТа искаше доклада, сега ще ти го дам
![]()
http://maverick-cccp.hit.bg/Maverick%20 ... 0DooM.html
А ако все още не вярваш, че съм бил аз - има кои да потвърди(ако е необходимо)
И знаеш ли кое ми хареса най-много?Като влезе след битката и ми прати наивното ЛС : "не очаквах това от теб/вас" - абе от СССР-ец с една дума. Е ко да направя, че си ламяBtw, с ИнСО много се смяхме на глупостта ти тогава
![]()
Кефя се и как се радваш като детенце, че ще завършиш зад Рояла в най-скучния рунд досега на Вселена 2.Досега винаги е имало интрижка ала-бала, из топа, из долните етажи (тоя рунд нито ние, нито Ред арми са много активни, скука, та си бало фестивала), ама радваи се. Желая ти успех, после да си закачиш на стената ако ти дадат награда
То като си пробит напушеняк (да не вземат модераторите да цензурират - момчето си има проблеми с леките наркотици просто), само БФ-то ти остава като гордост
![]()
@thug - ми да, умирам от страх, в мод съм постоянно, направооооо мъкаааааааВиж ми ранга (сам си го сложих) - форумен занулител
И между другото, има 2ма човека, с които се съобразявам като влизам, но те не са въпросните зеленяци![]()
Ае, аз отивам да правя тен и да пиивам бирчок. Наздраве на всички летци и помнете да не пилотирате пияни, че после създавате работа за мен и за Рояла (тои е с чистенето, аз съм снабдяването)
дам то си е за хвалене че си играл с боне ....да амам това acc го има в всека вселена дори когата има и други как да го разбираме като мулти ли ..пак и acc с такова име секи рунд е ззанулявано общо вето от некои......ти ли си бил винаги .....
и нема ли кой да му махне на тоя истарсък табелата нали нема весник пак и тоя бил такъв оня онакъв ..другите хора като пишат така и си почиват за тоя нема нищо ....
и нема ли кой да му махне на тоя истарсък табелата нали нема весник пак и тоя бил такъв оня онакъв ..другите хора като пишат така и си почиват за тоя нема нищо ....
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
И прааассс кепенците.Падналия и Пипо ако продължават в същия дух в някоя друга тема ще посетят читалнята за около седмица.Много ви стана.Лято е вървете пред девойките да ги мерите.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!