[->ReLoAdeD]ImmOrTaL vS. [KROM]JustSomeone

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

WhyMe
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 2:10 pm
Контакти:

Мнение от WhyMe »

DooM4o написа:QUOTE(DooM4o @ Jul 31 2008, 21:10) нях-нях, 2 касоламюги гледам ми оспамели темата.. :dizzy:
Повечко са :a013: айде моля личните страсти и проблеми да си ги осбъждате насаме .. стига сте спамили темата :) и сте си мерили " +18 " имате си Скайпчета и други чатърски програмки, телефончета .. :c022:
Последна промяна от WhyMe на чет юли 31, 2008 8:27 pm, променено общо 1 път.
-->-->-->-->-->
Потребителски аватар
DooM4o
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
Контакти:

Мнение от DooM4o »

и с какво щеше да ме летиш.. танкери.. ?! :crazy_pilot: :a013:
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

вън не ме карай си развалям мнението за теб ..,нито си ми казвал че 6а ме удряш нито нищо...просто играеше кървата на ангела ...литнах на ангела мина на косъм и веднага колониятор до мен ...имаш късмет огромен това мога да кажа понеже ако не помниш аз лично та събудих с смс ама ми се скапа компа и ти ме удари ....а 30 мин по късно немаше да има как да ма удариш ...ама какво да ти говора смятай се за най целикя и не се мъчи да искъраш тоя пропадналия играч ...като е играч и плаши да идва 10к да падне и сам му бял ....що не му стисне да бутне нещо а...
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

За теб бих летял и със сонди. Имах с какво да те съборя :) Ама това е отделен въпрос. Пипо, не ангела е защитаваше. Искаше да те разбие той. Даже се скарахме. И не знаех, че си летял по него. А иначе ако помниш, предния ден /преди да стацна/ те атакувах от главната, но влезе. Тогава ти казах, че късмета не винаги е с нас и, че все някога ще успея. Тогава литна и колонизатора. Да ме събудиш ... едва ли. Рядко някой може да ме събуди, защото като си направя сейва и звука на тела нещо изчезва. И ти дадох пример. Аз те ударих тогава, а ангела играе по-добре от мен. Това ми беше мисълта, нека не набъркваме нещо друго.
Ае, Дууме, касо такава, вземи си удари 2 пъти глъвътъ в някоя стена, че да пополудееш малко. Какво ги коткаш тия мишоци. И не ми се прави на играч, защото когато прохождаше в тая игра, аз ти "бършех задника", ламер :) И вземи помисли къде ще се съберем като мина да ви видя :)
Момци, битката е добра. Даже много добра. Тая касимуга пак е ударила кьоравото. Поздравления. Whyme, постарай се повече със сейвовете. И нека следващите коментари наистина са по битката, а не по възможностите на ангела в играта, защото 80% от пишещите и четящите тука не са виждали абсолютно нищо от неговата игра. Затова вземете замълчете и го ударете, за да ми покажете, че сте играчи. Или мъже ...... Зависи от гледната точка.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
DooM4o
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
Контакти:

Мнение от DooM4o »

абе ламугооо, къде си тръгнал да настъпваш лъва по опашката.. =)) верно, почнох по късно, но нали се сещаш... днес си по-добър, утре те минават =)) абе знаех аз че си глупавичък ама не чак толкова, нали ти казах 100 пъти че несъм си в Сливен, от година съм в Атина, ламчо.. =)) живот и здраве, ще се видим по празниците на по някоя друга ракия.. =)) и ти ще черпиш.. още имаш газ да ми връщаш.. :a013:
Последна промяна от DooM4o на чет юли 31, 2008 9:15 pm, променено общо 1 път.
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Сяяя не говорете само за големи приказки и работи щото имам доста добри спомени в самото начало на рунда как тука Ангела най-много ми се заканваше как щял да колонизира до 4те ми планети в 1 слънчева система и да ми покажел някой неща...бре аз вече 5ти месец си го чакам да си колонизира до мен ама УВИ няма го...седи си празно...доколкото си спомням имаше предиод в който даже бяхме на равно точки ама нещо не си спомням дори 1 път да ме е спайнал.
dim4o написа:Цитат(dim4o @ Apr 12 2008, 13:02) ламер такъв чак във форума си я сложил
ах колко си жалак , ма скоро ше го разбереш това
жалко само че нямаше късмета да се нацепиш на цялата флота
cuf написа:Цитат(cuf @ Apr 12 2008, 13:12) Каза човека с 5 планети в системата (мистър вселенска каса ) оххх само да ми доидеш в коефициентааа :oh_kotiooo:
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 12 2008, 14:33) Нема да бараш там, щото не само гъ*а ще ти разпоря ми и ръчичките щи счупя :) Ясно ли е цуфендупен
Емо скоро ще разбере, че да си ламер не е лесно :)
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 12 2008, 15:51) Ицо, остави момчето :) Нека си плямпа - той по-добро от тази битка няма да покаже ;) Просто не е осъзнал колко пердах има да изяде в играта ;) Всичко с времето си :)
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 12 2008, 20:31) Не обещавай, че знаеш кой му стана съсед на Емо...там може и да те преварят :)

Да продължавам ли
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

браво , хубава битка си спретнал :a013: , само така раздвижвайте 2-ра, че нещо голямо затишие се очерта напоследък в тая вселена! :c022:
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

добра битка и много празни приказки след това :k045: :a082:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@Pipo - кухчо, много си ми зелен.46к*2=92к.Аз съм 125к :) Учили ли са те да смяташ или не ти стигат 2те борещи се да излязат мозъчни клетки?

@Чаха-пляха-мляха - Понастоящем, с изкупени партиди, все още си ми зелен(макар погледнах и на косъм), а миро има да папка преди да побелее :) Баш от зелени ме е страх :') Си правилно ви е казала :) Ама явно не сте си били главата в бетонна стена.И между другото, последната битка, която видях твоя - е хубу де, флотата ти ми е една партида за 2 дена, при това без да пускам унита...ако пусна и унита да се правят - ко излиза - за 2 дена правя повече флот от теб :') Верно - проценти и нива нямам големи, но като гледах последно за търговия не се изискваха.И я кажи кой още е колонизирал до мен.Само миро стои до мен, но и да не съм в мод - зелен ми е. А ако говориш за зиго - ще уточня за кухата ти тиква, че колонията там е моя ДО НЕГО, а не негова до мен.Опитай се да го схванеш, ако трябва ще ти го дам като за първолак(макар че и за толкоз акъл нямаш ;) )

@Дууме, интересно ми е - знаеш ли, че вече веднъж те опънах(разбирай занулих) :) Ако не си спомняш и доклада ще предоставя, пазя го :") Очаквам естествено и редовното оправдание де - "не играех сериозно, не знам си кво, не знам си що, бех у цикъл, бля-бля" :) Бтв, кефи ме как си слагате бойните точки в профила - яко комплексарска история :) Явно не играете за битките, а за класацията по бойни - дет се вика, виж ме, че съм по-по-най

@Емо, е само ти си прав май в темата :) Засега, признавам, цитатите които си ми извадил са неоправдани и неизпълнени :') Ама както казва Шишо Бакшишо - "Днес си пееш, утре те опяват, днес караш с 200, утре те карат с 20" :) Ако ми се прииграе(а то бф-то за съжаление е болест и рано или късно пак ще зомбирам), обищаам да са погоним ;')

Едит : Аз отивам на бирица, че много жега тука :) След 1-2 дена ще мина да видя кви сте ги понадробили и понаписали.Наздраве
Последна промяна от Fallen_angel на пет авг 01, 2008 11:55 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Изпадналия стига се излага бре 2 партиди 3 партиди тоя зелен оня зелен,ама те накацаха зелените и все си в мод :dizzy: Кажи си че си мишле и не се обеснявай повече,пий си биричката там щото в играта си пълна скръб.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”