Търся разказ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

По едно време някъде се мяркаше, ама в определени сайтове за български автори. Едно време знаех два-три, но сега не се сещам изобщо.
"Времето променя, времето подменя."
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Ам таковата...
не,че не искам да помогна,ама ние едно време като четяхме,се случваше с книжка в ръка :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Aug 1 2008, 12:18) Ам таковата...
не,че не искам да помогна,ама ние едно време като четяхме,се случваше с книжка в ръка :)
Младо поколение.
"Времето променя, времето подменя."
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

"едно време" сте четяли с книжки, вече ние четеме с notebook((термина/програмата я забравих как беше ..)
ekaterinska
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
Контакти:

Мнение от ekaterinska »

[url=http://imageshack.us][/url]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

DoomGard написа:QUOTE(DoomGard @ Aug 1 2008, 10:52) а в чичо гуугъл нещо само есенца намира...
баси мамата до къде стигна мързела. Евала на твоя приятел, че поне иска да прочете нещо.

ekaterinska, не става това. Вече го пробвах, някакво тъпо есе е.

П.П. здраси :)
Последна промяна от VaCaTa на пет авг 01, 2008 3:03 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”