Съгласен съм, определено беше адски тъпо! Веднъж изгледах почти цял епизод, който ми нанесе почти непоправими мозъчни щетиFr0z3nSouL™ написа:QUOTE(Fr0z3nSouL™ @ Jul 30 2008, 11:24) А за Телетъбис какво ще кажетеСпоред мен трябва да е забранено за лица над 3 години - води до умствени увреждания
![]()
Ехеееей, свърши ми детското
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Телетъбис... това ли беше телетъбис?
Някой помни ли „Каспър"? Имам предвид старото сериалче, където призрака беше нарисуван с дебела синя линия по края и имаше братовчед на име Страшко... някъде имам една касета със записи.
От всички анимации, които съм гледал, може би една от тия, дето най-много са ми харесали обаче беше за Стенли и дървената му маска...
А някой може ли да се сети за един сериал от вида на „Ездачите..." и „Войната...", само че за компютърни историйки май...
Някой помни ли „Каспър"? Имам предвид старото сериалче, където призрака беше нарисуван с дебела синя линия по края и имаше братовчед на име Страшко... някъде имам една касета със записи.
От всички анимации, които съм гледал, може би една от тия, дето най-много са ми харесали обаче беше за Стенли и дървената му маска...
А някой може ли да се сети за един сериал от вида на „Ездачите..." и „Войната...", само че за компютърни историйки май...
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти: