[->ReLoAdeD]ImmOrTaL vS. [KROM]JustSomeone

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

йей отново боините корабчета :bravo: :crazy_pilot: СУПЕР
Победата Ще Бъде Наша
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Цитатно това че ме удари с 60к точки над мен и то по такъв начин не ти дава никаква слава[/quote]
Мда, със сигурност не му дава никаква слава. А рунда като почна, сигурно него пак го беше пуснало с 65k точки над тебе, а? Или админа по-късно му ги е надписал, той не се е трепал да играе за тях? Тъй, тъй... дракате се за глупости ;) .
Keep space clean, it's not yours.
WhyMe
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 2:10 pm
Контакти:

Мнение от WhyMe »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 30 2008, 23:55) Мда, със сигурност не му дава никаква слава. А рунда като почна, сигурно него пак го беше пуснало с 65k точки над тебе, а? Или админа по-късно му ги е надписал, той не се е трепал да играе за тях? Тъй, тъй... дракате се за глупости ;) .
Стига сме говорили глупости .. извиних се на иммортала за лс дето бях писал ;) аз не съм почвал рунда отначало :) и той се е биел и е добър играч .. стига се чепили темата :a055: :crazy_pilot:
-->-->-->-->-->
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Иммортъла играч ? Е в това не мога да повярвам. Ей, касо, пак намери някоя каса да шибнеш. По-полека, да няма шамари :) Тъй, тъй ... 2 бивши СССР-ски каси ... Бра'о бря, ши съ изпотрепите. То лошо няма. Иммортълей, касо безподобна, стига си се хвалил, че виждаш ли го ? Бил е 65к, ама ако ти скочи на ушите и ще ти ги скъса :) И ... вчера се видях с Митьо, тъй че скоро мой да намина да ви видя. Е тогава ще звъня навсякъде, че си навън да те разбият .. хихихихи :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Jul 30 2008, 20:35) малее пак оспамихаа темата некви разбирачи....само оня паднали ни трева и той да философства....
Кратуне, още те чакам да побелееш....тогава ще видиш "кон боб яде ли" и какво е да ти скачат на врата с кубинки...до края на рунда ли трябва да съм син, за да ми влезеш в коефициента?Или да подкупя рояла да ти прати ресурс малко, че сам няма да успееш явно.

Онтопик - арна битчица се е получила.Бойните са си бойни.Аз пък гледам отстрани как се избиват касимугите(както отбеляза Иван :) ) и печеля от това избиване :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

ама моля ти се като си такова тежко pro давай светни и седи повече от 1 час без мод па може и да ми побелееш нали....
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

о божеееее :dizzy: :dizzy: :dizzy: тука само закани виждам...айде действаите малко...
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 31 2008, 14:36) Кратуне, още те чакам да побелееш....тогава ще видиш "кон боб яде ли" и какво е да ти скачат на врата с кубинки...до края на рунда ли трябва да съм син, за да ми влезеш в коефициента?Или да подкупя рояла да ти прати ресурс малко, че сам няма да успееш явно.

Онтопик - арна битчица се е получила.Бойните са си бойни.Аз пък гледам отстрани как се избиват касимугите(както отбеляза Иван :) ) и печеля от това избиване :)
Я пакли пишеш бре форумен боец , 1 месец те чакхме с миро13 да ни светнеш а ти все синееше и синееше , ника ми търсеше аз дойдох при теб да не се мъчиши ти не светна докато не се махнахме с миро13 ,поиграй малко не пиши глупости ако си тургуваш тургувай няма никой на против ,но пак се доказваш в форума :) там ти е полето на изява :a013: :lol: Si ни каза,че няма смисъл с теб да се занимаваме само колонизатора хабим ,гледам сега друг си ядосал и пак са те колонизирали още похабени колонизатори продав : ай колонизатори бре ще си на печалба да те колонизират и ти да синееш :lol: :lol:
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Потребителски аватар
DooM4o
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
Контакти:

Мнение от DooM4o »

нях-нях, 2 касоламюги гледам ми оспамели темата.. :dizzy:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Chaha, не мислиш ли, че малко се изхвърляш ? А ? Били големите играчи. Аз деба сега разбирам, че сте го били дебнели. Тоя бил такъв, ония бил онакъв. Еми, нали сте мъже ? Не можете да го ударите ? Ако го дебнехте и ако наистина сте толкова добри, колкото си мислите, да го бяхте шибнали бре. Или просто - "ай, да се изхвърлим пред всички, че сме много добри и не може никой да не бие, белким никой не ни закача". А за Мирко ... Какво да кажа ... още като бях със старото си ацц, макар, да беше с повече точки от мен, го спайвах постоянно, а той не върна ни веднъж .... Или да не ме плаши ? Мъже ... Или и ти си някое старо про, което се крие зад нов ник. Или като голдъна ? Беше много силен. Имаше не знам колко си дини, а докато играех, 2-3 шпионажа получих от него ... с 70к разлика м/у 2ма ни ....
Пипо, доколко си спомням, в момента, в който ти казах, че ще те ударя, пуснах колонизатора и на другата сутринт беше изнесен. А ангела играе по-добре от мен. Прави си сам изводите.
И нали съм милостив, ще ви го кажа така. Ангела е търговец. Като му станат партидите влиза да пуска нови. Набий те м/у модовете, бре играчи. Или и това не можете ? Ако не съм го казал, ще потретя - МЪЖЕ ....
Дууме, ти нема се дзвериш много, защото те бях хванал достатъчно дълго време офф и ми казаха, че флота ти е на планетата. Ама като човек, който познавам и като бивш играч на СССР не излетях. Дори сонда не съм ти пускал. Ама гледай да не прикаляваш с приятелството ни.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”