[ HarshTimes ] PsYcHo vs mati155 [Purgatory

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Black_Jack
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 22, 2008 6:46 pm
Контакти:

Мнение от Black_Jack »

Ето нещо "малко" и от мен :) . Битката няма история просто след мн тарсене из галактиките най-накрая намерих забравен флот .. и последва ТОВА .... (рециклажа е на топло в складовете благодарение на Райд)

(ще помоля само някой за бекъп понеже още не съм в час с тея работи)
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

хаха браво брад'чед :) утре ще го полеем

ПП. моля защитника да даде коментар , все пак не е някой неизвестен носи му се славата!
Последна промяна от Raid на ср юли 30, 2008 11:55 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
charovna

Мнение от charovna »

Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

/off Един ден ще пусна мод и ти ще ми го земеш като излезе от протекция, абе ти душа носиш ли?! :dizzy:

Битката е супер и сигурно 1вата, която наистина си заслужава отделна тема :a013: ШефЪ вече обеща 1 черпене, имаш 1 и от мен :a055: Колкото до защитника, успешно възстановяване и го чакам обратно на 2:163 да си поиграем :crazy_pilot: :p140:
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

playHARDgoPRO* написа:QUOTE(playHARDgoPRO* @ Jul 31 2008, 09:33) /off Един ден ще пусна мод и ти ще ми го земеш като излезе от протекция, абе ти душа носиш ли?! :dizzy:

Битката е супер и сигурно 1вата, която наистина си заслужава отделна тема :a013: ШефЪ вече обеща 1 черпене, имаш 1 и от мен :a055: Колкото до защитника, успешно възстановяване и го чакам обратно на 2:163 да си поиграем :crazy_pilot: :p140:
Ти като те гледам само говориш :) модове протекций , колко изкара вече ?
и PsYcHo не че не си наясно и незнаеш как а не ти се занимава... вече даже и бебе може да направи бекъп, но май няма кой да прочете а ? нека ти кажа как за да знаеш (ако ти се занимава) ако си с мозила цъкаш горе File после Save Page As избираш име и даваш Save. Тва е :)

и П.С : битката е екстра!!!! :a055:
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

bobon4e Posted Today написа:нека ти кажа как за да знаеш (ако ти се занимава) ако си с мозила цъкаш горе File после Save Page As избираш име и даваш Save. Тва е a114.gif
:lol: :lol: :lol:
А може просто да няма къде да го сложи тоя бек ъп :p140:
Бравос на PsYcHo, арна битка е станала :a013:
Потребителски аватар
Black_Jack
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 22, 2008 6:46 pm
Контакти:

Мнение от Black_Jack »

разбрах го това със "сейв ас" ама битката ми излизаше на некфи "???????" и незнаех как да го оправя
dzN
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 22, 2007 5:23 pm
Контакти:

Мнение от dzN »

Вършиш ли работа която си вършел и преди значи можеш всичко ....
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Dozen написа:QUOTE(Dozen @ Jul 31 2008, 10:55) Вършиш ли работа която си вършел и преди значи можеш всичко ....
Добре е тая супер битка браво ! :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

bobon4e написа:Цитат(bobon4e @ Jul 31 2008, 09:52) Ти като те гледам само говориш :) модове протекций , колко изкара вече ?
и PsYcHo не че не си наясно и незнаеш как а не ти се занимава... вече даже и бебе може да направи бекъп, но май няма кой да прочете а ? нека ти кажа как за да знаеш (ако ти се занимава) ако си с мозила цъкаш горе File после Save Page As избираш име и даваш Save. Тва е :)

и П.С : битката е екстра!!!! :a055:
Не те знам кой си, но предполагам че си просто устат недорасляк и не е имало кой да те научи, като не знаеш за какво става въпрос да не си отваряш устата :) (за което сигурно ще получа и читателски статус, но се чуствах длъжен да отбележа)
Позна - 3 дни
dios

Когато човек има здравословни проблеми се грижи преди всичко за тях, така че следващия път когато дадеш подобен коментар без през празната ти глава да мине мисълта, че може би имам причина да го правя, по-добре го изтрий!

P.S.: Надявам се с този offtopic да закрием темите, които не се отнасят за битката ;)
Последна промяна от playHARDgoPRO* на чет юли 31, 2008 3:08 pm, променено общо 1 път.
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”