Ахаххаха !!!
офф/ Ти па каде се набърка у манджата не те виждам !
Иммортал голямо про се издокара

направил ме на макарон .. ще му предам .. голямо дебнене голям играч се извади

работата ти позволява да си кисиш по цяла нощ пред пц-то . поздравления за което

Засече ми 150 рециклатора с 2 мил ресурс за 2ч .. не съм се имал за летец никога , просто си ми много забавен .. това че незнаех че така става си е моя грешка моя си е , но това че ме удари с 60к точки над мен и то по такъв начин не ти дава никаква слава

имам с какво да се похваля и съм се похвали в съюза не съм като теб с 100к бойни точки , но си имам 20к от битки с равностоен противник

надявам се ХЕТРИКА на професионалиста да те е зарадвал

пожелавам ти все такива битки да се хвалиш и нали знаеш ще те чакам да решиш за рунда да видиме от 0-0 как ще стане ! Иначе битката не е много зле .. пак е нещо ..
офф/ playHARDgoPRO* гледай с в твоята чиния не се прави на ... ***
не се излагай с тези кифладжийски извинения.
Не се оправдвам за нищо за грешките аз съм си виновен , това че не съм прочел и не съм видял как е с наказанията и че съм ученик и работя нямам време нито възможност да седя по цяла нощ на пц-то са си мой проблеми , просто ти казвам че не намирам смисъл да се хвалиш с тавкиа битки

аз също нямам нито1 мина 9то ниво са тия кръстове и процентите се пак 40к точки флот от 60к общо . Браво за битката занули ме , аз не си прецених така да бъде по-добър играч си ( имаш повече време ) Край на тая тема да не се изказват още спецялисти като
playHARDgoPro*
И да знаеш чакам си бирата